Satakunnasta yleisurheilijoita Suomen joukkueeseen nuorten PM-kisoihin Ruotsiin

Pohjoismaiden parhaimmat alle 20- ja 23-vuotiaat yleisurheilijat kilpailevat Ruotsin Malmössä 16.–17. heinäkuuta.

Porin Yleisurheilun pikajuoksija Pirkitta Marjanen kuvattuna viime vuoden Kalevan kisoissa.

7.7. 15:58

Viisi satakuntalaisseurojen yleisurheilijaa on valittu edustamaan Suomea yleisurheilun alle 20-vuotiaiden ja alle 23-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Ruotsin Malmössä 16.–17. heinäkuuta.

Alle 20-vuotiaista kutsuttiin Euran Raikun estejuoksija Vilma Pere, kun taas alle 23-vuotiaista kilpailumatkalle lähtevät Noormarkun Nopsan pikajuoksija Asseri Välimäki ja moukarinheittäjä Oskari Lahtinen sekä Porin Yleisurheilun pikajuoksija Pirkitta Marjanen ja Rauman Urheilijoiden keihäänheittäjä Julia Valtanen.

Juoksijoista Pere, 18, kilpailee 3000 metrin estejuoksussa. Välimäki, 21, nähdään 400 metrillä paitsi yksin myös viestijoukkueessa. Samaten Marjanen, 20, osallistuu sataan metriin ja sen viestiin sekä niiden lisäksi vielä 200 metrin matkalle.

Lisäksi Malmössä nähdään Satakunnan Yleisurheilun piiriin kuuluvan Vammalan seudun Voiman keskimatkojen juoksija Veera Mattila, joka kilpailee 400 metrillä ja 800 metrillä alle 20-vuotiaissa, sekä 23-vuotiaissa kilpaileva kolmiloikkaaja Aapo Karvinen, joka kamppailee myös lisälajissaan pituushypyssä.

Alle 20-vuotiaat kilpailevat Malmössä myös maaottelussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut