Puntti-Karhujen nuoret SM-mitaleille suoraan maajoukkueleiriltä – heinäkuun lopussa kilpaillaan Porissa

Eetu Hautaniemi ja Inka Tiainen osallistuvat 15–17-vuotiaiden EM-kisoihin elokuussa.

Porin Puntti-Karhujen nuoret nostajat pääsivät mitalikantaan. Eetu Hautaniemi työnsi SM-kultaa, ja Inka Tiainen nappasi hopeamitalit sekä tempauksessa että työnnössä.

4.7. 20:41

Eräjärvellä Rönnin lavalla järjestettiin perinteiset tempauksen ja työnnön SM-kilpailut.

Porin Puntti-Karhut otti osaa kilpailuihin neljän nostajan voimin. Eetu Hautaniemi, Inka Tiainen ja Olivia Kononen matkustivat kisoihin suoraan Vierumäeltä viikon mittaiselta nuorten maajoukkueleiriltä, ja Veikko Ojala matkusti paikalle kisapäivänä Porista.

Hautaniemi työnsi 17-vuotiaiden SM-kultaa, ja Ojala tempaisi samassa sarjassa hopeamitalin arvoisesti. Tiaisen kaulaan pujotettiin hopeiset mitalit molemmissa nostomuodoissa. Konosen sijoitus oli 20-vuotiaissa molemmissa nostomuodoissa neljäs.

Rönnillä mitalit jaetaan poikkeuksellisesti sinclair-pisteiden mukaan, jolloin pisteytys muodostuu ennalta määritellyn kaavan mukaan jolloin nostajan paino suhtautetaan nostettuun kilomäärään.

Seuraava nuorten maajoukkueleiri pidetään heinäkuun lopussa Porissa, ja se toimii samalla viimeistelynä Puolassa elokuussa nostettaviin 15- ja 17-vuotiaiden EM-kilpailuihin.

Porista kisoihin matkaavat Eetu Hautaniemi ja Inka Tiainen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut