Satakuntalaisilla vaisu vierailu Pihtiputaalle – Ensimmäinen heitto olisi vienyt Narvin jatkoon, mutta kankaanpääläinen päätti astua yli

Keihäskarnevaalien taso jäi muutenkin vaatimattomaksi.

Teemu Narvi heitti kauden toisen kilpailunsa.

3.7. 19:22

Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen ja Kankaanpään seudun Leiskun Teemu Narvi edustivat Pihtiputaan perinteisillä keihäskarnevaaleilla satakuntalaista osaamista.

Kilpailujen tasossa karnevaali jäi kauas, eivätkä Valtanen ja Narvi tehneet poikkeusta.

Valtanen oli naisten kilpailun viides tuloksella 52,89. Raumalainen jäi selvästi kauden parhaastaan (57,10).

Jos Valtanen olisi yltänyt kauden parhaaseensa, hän olisi kamppaillut voitosta. Ykkössijan otti Puolan Maria Andrejczyk tuloksella 57,21. Jenni Kangas oli toinen (54,56) ja Sanne Erkkola kolmas (54,53).

Kankaanpään keihästoivo Narvi heitti vasta kauden toisen kilpailunsa. Orimattilassa hän kesäkuussa tuloksen 72,44, mutta tällä kertaa mies ei samaan yltänyt.

Toisen kierroksen tulos 66,73 jätti Narvin sijalle 11. Kolme viimeistä kierrosta jäivät haaveeksi.

Narvi heitti ensimmäisellä kierroksella hieman vajaa 70-metrisen kaaren, mutta päätti astua heiton yli. Ensimmäisen heiton mitta olisi riittänyt kolmen kierroksen jälkeen kahdeksan parhaan joukkoon ja kolmelle viimeiselle heittokierrokselle.

Myös yleisellä tasolla kisan taso jäi erittäin vaisuksi. Ainoastaan kilpailun voittaja, Japanin Genki Dean rikkoi 80 metrin rajan kahdeksan sentin turvin. Paras suomalainen oli tänä kesänä yli 82 metriä heittänyt Toni Keränen. Sunnuntaina Keräsen tulokseksi kirjattiin 75,22. Teo Takala oli kolmas tuloksella 73,25.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut