Huuhkajaturnauksen tähdistöön valittiin kaksi FC Jazzin pelaajaa: ”Tähdistöön pääsy on hieno saavutus, josta voi olla ylpeä”

Yksi pelaaja FC Jazzista valittiin myös joukkueensa parhaaksi pelaajaksi. Satakunnasta mukana oli yhteensä yhdeksän pelaajaa.

Eeli Kiiskilä (vasemmalla) ja Tomi Väkiparta valittiin turnauksen tähdistöön. Emil Väre oli Team Urosen paras pelaaja.

20.6. 20:16

Viikonloppuna Eerikkilässä järjestetyn jalkapallon Huuhkajaturnauksen finaaliottelun päätteeksi palkittiin tapahtumassa poikkeuksellisen hyvin onnistuneita pelaajia. Tähdistön valitsi pelaajatarkkailuryhmä, johon kuului turnauksen kaikki viisi aluevalmentajaa.

Turnauksen tähdistöön valittiin kaksi FC Jazzin pelaajaa. He ovat Tomi Väkiparta ja Eeli Kiiskilä. He edustivat Team Hradeckyä, joka sijoittui turnauksessa toiseksi. Myös FC Jazzin Max Nieminen edusti hopeajoukkue Team Hradeckyä.

FC Interin sai tähdistöjoukkueeseen yhteensä kolme pelaajaa. Toiseksi eniten siellä oli pelaajia FC Jazzista ja Helsingin Jalkapalloklubista, joista molemmista valittiin kaksi pelaajaa.

Tähdistöpelien lisäksi FC Jazzin Emil Väre valittiin Team Urosen parhaaksi pelaajaksi.

”Pelaajavalintoja tähdistöön ei tehty pelaajien pitkän tähtäimen potentiaalin perusteella, vaan valitsimme tähdistöön yksitoista turnauksen suurinta onnistujaa. Turnauksessa oli yli 250 pelaajaa, joten tähdistöön pääsy on hieno saavutus, josta voi olla ylpeä”, Läntisen alueen poikien aluevalmentaja Teemu Eskola kertoo.

Sunnuntaina päättyneen Huuhkajaturnauksen voiton vei Team Pohjanpalo, joka voitti finaaliottelussa hopeajoukkueen Team Hradeckyn lukemin 5–0.

Huuhkajaturnaus oli 264 pelaajan valtakunnallinen pelaajakehitystapahtuma, joka käynnisti vuonna 2008 syntyneiden alue- ja maajoukkuetoiminnan. Satakuntalaisia pelaajia turnauksessa oli yhteensä yhdeksän. FC Jazzista mukana oli viisi pelaaja ja Pallo-Iiroista neljä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut