Seppänen ja Kangas kaksoisvoittoon Kladnossa

Satakuntalaiset moukarinheittäjät hätyyttelivät 75 metrin viivaa.

Tuomas Seppänen paransi asetelmiaan rankingissa.

14.6. 21:07

Suomalaisonnistujia nähtiin myös Paavo Nurmen kisojen ulkopuolella.

Moukarinheittäjät Tuomas Seppänen ja Aaron Kangas heittivät tiistaina kaksoisvoiton kansainvälisessä kilpailussa Kladnossa Tshekissä.

Seppänen voitto tiukan kamppailun kauden toiseksi pisimmällä heitollaan, joka kantoi 74,86 metriä. Seppäsen kesän paras tulos tähän asti on 74,97 metriä. Kangas oli toinen heitettyään 74,34. Hänen kauden parhaansa on 75,03.

”Oli sillä lailla erikoinen kisapäivä, että kroppa oli tosi jähmeä aamulla. Vielä verryttelyssäkin oli tuhnu olo. Kisatilanteessa sain kuitenkin itsestäni ihan parhaan irti”, Seppänen sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Seppäsen voittotulosta siivitti tasainen sarja. Voittotuloksen jälkeen hänen kaksi seuraavaksi parasta heittoaan kantoivat 73,93 ja 73,51. Myös Kangas teki tasaista työtä, sillä hänen toiseksi ja kolmanneksi parhaat heitot kantoivat 71,71 ja 71,24 metriä.

”Voitto hyvällä tuloksella teki hyvää myös rankingtilanteelle. On käytettävä hyväksi nämä vähät mahdollisuudet”, Seppänen viittasi mahdollisuuteen selviytyä arvokilpailuihin Kansainvälisen yleisurheiluliiton rankingin kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut