Tyrmäystappion kärsinyt Riku Urholin kohtaa seuraavaksi kovakuntoisen ruotsalaisen, joka rakentaa brändiään kreikkalaisesta mytologiasta

Porin Kamppailu-urheilukeskuksen ammattilaisvapaaottelija Riku Urholin ottelee seuraavan kerran syyskuun alussa.

Riku Urholin saa jo valmistautua seuraavaan haasteeseensa.

13.6. 11:12

Porilainen ammattilaisvapaaottelija Riku Urholin tulee kohtaamaan seuraavassa ottelussaan ruotsalaisen Andreas Knutssonin, joka edustaa Västerås Fight Clubia.

Kyseessä on Porin Kamppailu-urheilukeskuksen riveissä ottelevan Urholinin uran toinen koitos vapaaotteluhäkissä.

Porilainen teki debyyttinsä suomalaisen Cage-promootion ottelussa Helsingin kulttuuritalossa huhtikuussa, mutta se päättyi tylyyn tyrmäystappioon jo ensimmäisessä erässä. Georgialainen Archil Gogolashvili takoi Urholinin mattoon ja juhli voittoa ottelussa, joka ehti kestää vain 145 sekuntia.

Nyt Urholin saa uuden mahdollisuuden Cagessa ja Helsingin kulttuuritalossa, jossa järjestetään Cage 55 -niminen tapahtuma lauantaina 3. syyskuuta.

Vastustaja Knutsson on Urholinin tavoin tuore kasvo vapaaotteluhäkissä, sillä hän tulee nyt ottelemaan ensimmäistä kertaa koskaan ammattilaissäännöin.

Amatöörinä ruotsalainen on otellut kolmesti. Takana on kaksi voittoa ja yksi tappio. Näistä otteluista jokaisen Knutsson otteli vuonna 2019.

Ruotsalaisen erikoisuutena on, että hän kutsuu itseään ”hyperborealaiseksi” Instagramissa.

Hyperborea oli kreikkalaisen mytologian mukaan kaukana pohjoisessa sijaitseva paratiisi, jossa aurinko laski ja nousi vain kerran vuodessa ja jossa elettiin yli tuhatvuotiaiksi.

Nähtäväksi jää, mitä hyötyä niin sanotusta hyperborealaisuudesta on häkissä, mutta ainakin porilainen Urholin saa vastaansa kovakuntoisen ottelijan.

Kaksikko kohtaa kevyen raskaansarjan ottelussa eli alle 93-kiloisissa.

Katso alta video Andreas Knutssonin ”hyperborealaisesta” juntasta.

Cage 55 järjestetään Helsingin kulttuuritalossa lauantaina 3. syyskuuta. Tapahtumassa ottelevat satakuntalaisista myös raumalainen Toni Lampinen ja porilainen Suvi Salmimies.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut