Huittislaiset jäivät äärimmäisen niukasti loppukilpailusta pihalle Gymnaestradassa

Katja Leino-Murtojärven suunnittelema koreografia onnistui hyvin Gymnaestradan päättäjäisissä Ratinan stadionilla.

Ratinan stadionilla nähtiin massiivisia voimistelunäytöksiä sunnuntaina. Yhden koreografioista suunnitteli huittislainen Katja Leino-Murtojärvi.

12.6. 21:12

Huittisten Voimistelu ja Liikunta -seuran joukkuevoimistelujoukkue Saaga jäi todella niukasti finaalikilpailun ulkopuolelle voimistelun jättitapahtuma Gymnaestradassa Tampereella viikonloppuna.

Joukkue, joka voimistelee 12–14-vuotiaiden tyttöjen kilpasarjassa, oli 16:s, kun 15 eteni perjantain vapaaohjelman alkukilpailusta lauantain finaaliin.

Huittislaisten saldo jäi vain 0,05 pistettä Forssan Naisvoimistelijoiden Adexia-joukkueesta ja Porvoon Urheilijoiden Edina-joukkueesta.

”Oli se vähän kova paikka meille”, Saagaa valmentava Huittisten Voimistelu ja Liikunnan koulutus- ja valmennusvastaava ja entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Katja Leino-Murtojärvi kertoo.

Lue lisää: Uudessa palloiluhallissa olisi ollut ongelma, jos Katja Leino-Murtojärvi olisi ollut vaiti – nyt voimistelu voi Huittisissa paremmin kuin koskaan

Huittislaiset saivat kuitenkin mukavan päätöksen viikonlopulle, kun he osallistuivat Leino-Murtojärven suunnittelemaan Sateen jälkeen paistaa aurinko -nimiseen esitykseen kisojen päättäjäisissä Ratinan stadionilla sunnuntaina.

”Ohjelma onnistui. Se oli kyllä hieno elämys taas”, Leino-Murtojärvi kuvailee.

Gymnaestradan päätösjuhla oli voimistelun juhlaa.

Ratinan pääkatsomo oli pullollaan väkeä sunnuntaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut