Karhut solmi jatkosopimuksen oman kasvattinsa kanssa: ”Herra puolustaa todella viisaasti ja pystyy näin hoitamaan tarkasti oman tonttinsa vastustajan parhaita pelimiehiä vastaan”

Juho Myllyharju jatkaa Karhuissa yksivuotisella sopimuksella.

Juho Myllyharju taistelee pallosta Karhujen vahvuudessa myös ensi kaudella.

10.6. 16:27

Pori

Karhujen hyökkäys saa jälleen täydennystä, kun 27-vuotias seuran oma kasvatti Juho Myllyharju jatkaa edelleen joukkueen mukana. Myllyharju on edustanut Karhuja lähes koko uransa, poikkeuksena kausi 2015–2016, jolloin hän pelasi FBT PiTU:ssa kakkosdivaria.

Myllyharju pitää itseään pelaajana, joka ei leiki voitolla ja jolla ei ole kiire. Viime kaudella F-liigan runkosarjan 26 ottelussa Myllyharjun tehot olivat 9+9=18.

”Mukavat fiilikset sopimuksesta. Odotan tulevalta kaudelta jännittäviä kamppailuja ja mukavia harkkoja”, Myllyharju kertoo seuran tiedotteessa.

Karhuissa Myllyharjun sai jatkamaan mukavat joukkuekaverit sekä hyvät valmentajat. Henkilökohtaisena tavoitteena tulevalla kaudella Myllyharju kertoo yrittävänsä tehdä 30 maalia ja 20 syöttöä. Hänen jatkosopimuksensa on yksivuotinen.

”Mukavaa, että saatiin Juhon kanssa sopimus maaliin. Tästä herrasta on iloa kentällä sekä pukukopissa. Juho on taitava pallon kanssa ja tuo maalinteko-osaamista joukkueeseen lisää. Tämän lisäksi herra puolustaa todella viisaasti ja pystyy näin hoitamaan tarkasti oman tonttinsa vastustajan parhaita pelimiehiä vastaan”, päävalmentaja Jani Rajala kommentoi.

Myllyharju on urallaan pelannut 47 liigaottelua ja tehnyt niissä tehot 19+12=31. Divarin 76 pelissä on kertynyt tehot 40+27=67.

Viime kaudella hän saalisti 26 pelissä yhdeksän maalia ja yhdeksän syöttöä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut