Uudessa palloiluhallissa olisi ollut ongelma, jos Katja Leino-Murtojärvi olisi ollut vaiti – nyt voimistelu voi Huittisissa paremmin kuin koskaan

Voimistelijat olivat jäädä jalkoihin, kun Huittisiin suunniteltiin uutta palloiluhallia nelisen vuotta sitten. Se ei kuitenkaan käynyt voimistelua rakastavan Katja Leino-Murtojärven pirtaan. Nyt Huittisten Voimistelu ja Liikunta saa vihdoin nauttia voimistelumatosta, ja seurassa on joukkue, joka voisi osallistua SM-tason kilpasarjaan.

Huittisissa kelpaa voimistella, kiitos palloiluhallin puitteiden. Katja Leino-Murtojärvi (keskellä) ajoi voimistelijoiden asiaa määrätietoisesti, kun hallin alkuperäiset suunnitelmat olivat tehdä koko lajille kepposet.

10.6. 6:45

Huittinen

Huittislainen luokanopettaja Katja Leino-Murtojärvi kaivaa esiin vihkon, jonka sivut ovat tupaten täynnä pieniä, yksityiskohtaisia merkintöjä – sekasotkua, kuten hän itse asian ilmaisee.

Sen jälkeen hän esittelee papereita, jotka muistuttavat perinteistä laivanupotuspeliä. On numeroita, kuvioita ja pieniä mustia pallukoita, satoja sellaisia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut