”Porista puuttuu ehkä tietty marssijärjestys joukkueiden kesken” – FC Ulvilassa uskotaan vahvan junioritoiminnan voimaan

FC Ulvilan kasvatti Patrik Raitanen on tällä hetkellä ainoa satakuntalaispelaaja Veikkausliigassa. Seura on selvinnyt koronasta vähin vaurioin ja junioreita riittää niin paljon, että Mynsterin kentältä alkaa loppua harjoitustila. Edustusjoukkueen toimintaan resursseja ei sijoiteta.

Mynsterin kenttä on iltaisin sen verran täynnä jalkapallon harrastajia, ettei FC Ulvila pysty enää kauhean paljoa toimintaansa kasvattamaan. Ensi vuodelle olisi toiveissa tekonurmen vaihtamisen yhteydessä se, että vanha tekonurmi löytäisi uuden paikan Ulvilasta ja toisi samalla seuralle uuden harjoittelupaikan.

12.6. 15:39 | Päivitetty 12.6. 22:08

Ulvila

Satakunnassa etsitään tällä hetkellä jalkapallossa yhteistä säveltä, jolla alueelta saataisiin lisää miespuolisia pelaajia edes Suomen korkeimmalle sarjatasolle Veikkausliigaan.

Tietä yritetään tasata helpommaksi esimerkiksi MuSan, FC Jazzin ja ToVen junioripuolen yhteistyöllä. Satakunnassa on kuitenkin paljon niitäkin joukkueita, joiden tarkoituksenakaan ei ole menestyä aikuisten tasolla, vaan seurat keskittyvät nimenomaan laadukkaaseen junioritoimintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut