Pesäkarhuista pelinjohtajia Itä–Länsi-otteluihin – pelaajat julkistetaan ensi viikolla

Tähdistöottelut pelataan Tampereella 9.–10. heinäkuuta.

Jarkko Pokela on Pesäkarhujen pelinjohtaja.

7.6. 20:02

Pesäkarhujen naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Jarkko Pokela on valittu lännen pelinjohtajaksi naisten tämänvuotiseen tähdistöotteluun, Pesäpalloliitto tiedotti tiistaina.

Pokelan aisaparina naisten Itä–Länsi-ottelussa on Antti Vihtkari, joka toimi aiemmin Pesäkarhujen Ykköspesis-joukkueen ja tyttöjen Superpesis-joukkueen pelinjohtajana, kunnes siirtyi Manse PP:n naisten Superpesis-joukkueen kakkospelinjohtajaksi viime vuoden lokakuussa.

Idän pelinjohtajana naisten arvo-ottelussa toimii Jyväskylän Kirittärien kokenut konkari Jussi Viljanen, jonka joukkoja vastaan Pokelan Pesäkarhut kamppaili Suomen mestaruudesta viime vuonna. Viljasen aisaparina on Joensuun Mailan Mikael Sillanpää.

Jos ottelu päättyy Pokelan joukkueen voittoon, kyseessä olisi jo 11:s peräkkäinen kerta, kun itä saa maistaa naisten arvo-ottelussa tappion karvasta kalkkia.

Myös tyttöjen Itä–Länsi-ottelussa nähdään Pesäkarhujen edustaja, sillä seuran valmennuspäällikkönä ja Akatemia-joukkueen pelinjohtajana toimiva Vesa Ranta saa siinä pelissä lännen viuhkan. Ranta on kuulunut Pesäkarhujen riveihin viime vuoden loppupuolelta saakka.

Itä–Länsi-otteluiden pelaajat paljastetaan myöhemmin. Naisten joukkueet julkaistaan Tahkon ja Pesäkarhujen välisessä ottelussa Hyvinkäällä ensi viikon keskiviikkona.

Tähdistöottelut pelataan Tampereella, jossa moisia pelejä ei ole koskaan aiemmin todistettu. Viime kesänä itä ja länsi kolistelivat sarviaan Porissa.

Tampereella tapahtumapaikkana toimii Kaupin uusi stadion, ja ottelut pelataan 9.–10. heinäkuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut