Leiskun Jasper Leppäkangas, 22, pääsee kovaan testiin Paavo Nurmi Gamesissa

Leppäkankaan lisäksi Turun kisoissa nähdään porilaistaustainen Nooralotta Neziri.

Kankaanpään seudun Leiskun pikajuoksija Jasper Leppäkangas on ainoa satakuntalaisseuraa edustava urheilija tämän vuoden Paavo Nurmi Gamesissa.

6.6. 17:32

Kankaanpään seudun Leiskun pikajuoksija Jasper Leppäkangas, 22, tulee kilpailemaan sadan metrin juoksussa, kun kovatasoinen Paavo Nurmi Games -tapahtuma järjestetään Turussa ensi viikon tiistaina.

Keuruulta kotoisin oleva Leppäkangas on altavastaajan saappaissa, sillä hänen viimevuotinen ennätyksensä (10,89) ja tämän kauden kärkituloksensa (11,24) ovat kaukana osallistujalistan kärkikahinoista.

Kovimmat ajat ovat kellottaneet Ranskan Jimmy Vicaut (ennätys 9,86 ja kauden kärkitulos 10,10), Ghanan Benjamin Azamati (ennätys ja samalla myös kauden kärkitulos 9,90) ja Nigerian Raymond Ekevwo (ennätys 9,96 ja kauden kärkitulos 10,04).

Kaikkiaan miesten satasella nähdään 13 kilpailijaa, joista viisi edustaa Suomea.

Leppäkankaan lisäksi satakuntalaisväriä Paavo Nurmi Gamesiin tuo Jyväskylän Kenttäurheilijoiden porilaistaustainen Nooralotta Neziri, joka pääsee ottamaan pika-aidoissa mittaa paitsi Annimari Kortteesta ja Reetta Hurskeesta myös kansainvälisistä huipuista, kuten Jamaikan Britany Andersonista, joka on kaikkien aikojen listalla 18:s.

Nezirin kauden kärkitulos on 13,23. Korte on juossut sadan metrin aidat tällä kaudella aikaan 13,10 ja Hurske 12,92.

Kisojen kokonainen osallistujalista löytyy täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut