Viime kauden maalipörssin vitonen jatkaa Karhuissa: ”Odotan tulosta kentällä, mutta myös johtajuutta harjoituksissa sekä pukukopissa”

Karhujen kasvatti Tomi Jerkku jatkaa porilaisseurassa.

Tomi Jerkku jatkaa edelleen kasvattajaseurassaan.

3.6. 15:49

Pori

Yhtä kautta lukuun ottamatta koko uransa Karhuja edustanut Tomi Jerkku jatkaa porilaisseurassa tulevallakin kaudella. Ainoa poikkeus on kaudelta 2019–2020, jolloin hän pelasi LASB:n liigajoukkueessa.

F-liigasta putoamiseen päättyneellä kaudella Jerkku, 24, oli Karhujen toiseksi tehokkain pelaaja Juuso Aholan jälkeen. Runkosarjan 26 ottelussa Jerkku iski tehot 27+16=43. Pistepörssissä saldo riitti sijalle 11, maalipörssissä hän oli viides.

Tavoitteita on myös tulevalle kaudelle. Opinnot jatkuvat Satakunnan ammattikorkeakoulussa, ja pelikentillä hän haluaa auttaa Karhuja menestymään. Oikea käsi alhaalla pelaavan Jerkun ehdottomasti suurin vahvuus on painava laukaus.

”Jos sitä muutaman maalin saisi tehtyä, joukkueen menestys edellä kuitenkin mennään”, Jerkku toteaa seuran tiedotteessa.

Karhujen edellisellä kaudella Divarissa Jerkku takoi uransa ennätyskauden, kun 26 ottelussa syntyivät tehot 29+17=46.

Päävalmentaja Jani Rajala on jatkosopimukseen tyytyväinen.

”Todella tärkeä palanen joukkuetta vahvistui, kun Tomppa veti nimensä jatkopahviin. Jerkun viime kausi Liigassa oli vahva ja mies oli koko kauden tärkeässä roolissa”, Rajala kuvailee tiedotteessa.

”Odotan Tompalta tulosta kentällä, mutta myös johtajuutta harjoituksissa sekä pukukopissa ja sen myötä tukea nuoremmille pelaajille. Hanakasti oikealta ampuvan laiturin myötä, on vasempien hyökkääjien paikat joukkueessa vahvasti nyt täytetyt.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut