Susanna Puisto nousi naisten Superpesiksen kaikkien aikojen lyöjätilastossa jo viidenneksi – 700 lyödyn juoksun raja rikki

Tähän kauteen pelaajauransa lopettava Puisto ei tule nousemaan tilaston kärkipaikalle, ellei hän pyörrä lopettamispäätöstään.

Susanna Puisto rikkoi keskiviikkona 700 lyödyn juoksun rajan naisten Superpesiksen runkosarjassa.

2.6. 15:51

Pori

Pesäkarhujen monivuotinen lyöjäjokeri Susanna Puisto ylsi keskiviikkona komeaan rajapyykkiin naisten Superpesiksessä.

Hän rikkoi kuudentena pelaajana sarjan runkosarjassa 700 lyödyn juoksun rajan. Samalla hän ohitti tilastossa juuri kuudentena olleen Katja Saaren ja nousi kaikkien aikojen listalla viidenneksi.

Puisto on nyt lyönyt 25+678=703 juoksua. Peliä kohden hän on lyönyt naisten Superpesiksen runkosarjassa 2,2 juoksua. Keskiviikkona Puisto onnistui Roihuttaria vastaan kotiutuksissa neljä kertaa.

Tähän kauteen pelaajauransa lopettava Puisto ei tule nousemaan tilastossa ykköseksi, ellei hän pyörrä lopettamispäätöstään. Kärkipaikalle päästäkseen hänen olisi kiskaistava loppukaudella 141 juoksua. Ykköspaikkaa pitää hallussaan Pesäkarhuissakin vuosina 2004–2006 pelannut Tanja Vehniäinen lukemalla 20+823=843.

Toiseksi pääseminen vaatisi sekin järisyttävän kovaa loppukautta. Tilastossa kakkosena oleva Henna Salmela on lyönyt 38+758=796 juoksua.

Suurella todennäköisyydellä ja terveenä pelatessaan Puisto tulee kuitenkin nousemaan kaikkien aikojen lyötyjen juoksujen listalla kolmanneksi tämän kauden aikana. Johanna Nieminen 79+646=725 ja Minna Vienola 51+663=714 ovat sen verran lähellä, että heidät Puisto tulee normaalilla tahdillaan ohittamaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut