Mestarien liigan finaalistadionin porteilla kaaos – finaalin alku viivästyi fanien sisäänpääsyn tukkeuduttua

Stade de France -stadionin porteilla turvajärjestelyt pettivät Mestarien liigan finaalia ennen.

Liverpoolin kannattajia Stade de France -stadionilla.

28.5. 22:26

Pariisissa Stade de France -stadionilla koettiin pitkiä odottavia minuutteja stadionin sisällä ja ilmeisesti pelottavia hetkiä porteilla, kun fanien sisäänpääsy viivästyi Liverpoolin ja Real Madridin väliseen finaaliin. Se viivästytti ottelun alkua ainakin viidellätoista minuutilla. Joukkueet tulivat uudelleen lämmittelemään kello 22.08.

Timesin toimittajan Henry Winterin mukaan faneilla oli vaikeuksia päästä sisään stadionille, jonka kapasiteetti finaalissa on 80 000 katsojaa. ”Painajaismaiset jonot, kertoi eräs kannattaja. Kaaosta, sanoi toinen”, Winter sanoi Twitterissä.

Mail on Sunday -lehden toimittajan Rob Draperin kertoman mukaan tapahtuman järjestäjien toimenpiteet epäonnistuivat ottelua ennen.

”Liverpoolin kannattajia ohjattiin heidän päädystään kohti Madridin päätyä. Kun lähdin sieltä, tunnelma oli kireä”, Draper kertoi Twitterissä.

Draperin mukaan kuuluttajan väite siitä, että viivästys johtuisi fanien myöhäisestä saapumisesta stadionille on vale.

”Kaaos alkoi syntyä tunti ennen ottelua. Tuhannet Liverpoolin kannattajat ovat viettäneet puolitoista tuntia selvitäkseen kelvottomista tarkastuspisteistä. Tämä on Euroopan jalkapalloliiton Uefan ja Stade de France syytä”, Draper sanoi Twitterissä.

Twitterissä näkyi myös videoita, joiden mukaan aitojen yli kiipesi kannattajia.

Englantilaisen jalkapallolegendan ja tv-kasvo Gary Linekerin mukaan huonommin tapahtumaa tuskin on mahdollista järjestää kuin Pariisin finaalia.

”Täydellisen kaoottista ja vaarallista”, Lineker totesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut