Puntti-Karhujen nuoret menestyivät SM-kisoissa – Ennätyksiä takonut Eetu Hautaniemi paras poikanostaja

Porilaiset hakivat muhkean mitalisaaliin.

Inka Tiainen ja Eetu Hautaniemi onnistuivat loistavasti nuorten SM-kisoissa. Molemmat tekivät samalla Puolassa elokuussa järjestettävien EM-kisojen A-rajan.

22.5. 19:33

Puntti-Karhut lähti 15- ja 17-vuotiaiden SM-kilpailuihin Kalajoelle kymmenen urheiijan joukkueella.

Mitalisaalis oli suuri.

Ulvilalainen Eetu Hautaniemi palkittiin koko kilpailun parhaana poikanostajana. Hän oli omaa luokkaansa 17-vuotiaiden 73 kilon sarjassa. Tuloksena oli paitsi voitto, myös rivi ennätyksiä: 108 kilon tempaus on uusi Pohjoismaiden ennätys, 128 kilon työntö ja 236 kilon yhteistulos puolestaan SE-tuloksia. Hautaniemi teki samalla EM-kilpailujen A-rajan. EM-kilpailut on elokuussa Puolassa.

Inka Tiainen nosti kolmannen peräkkäisen SM-kultansa 17-vuotiaiden 59 kilon sarjassa. 156 kilon yhteistulos oli myös EM-kilpailujen A-raja.

SM-kultaa voitti myös Helka Känkänen, joka voitti 15-vuotiaiden 55 kilon sarjan. Alexa Vainio oli samassa sarjassa hopealla.

Neljäs porilaismestari oli Veikko Ojala 17-vuotiaiden 67 kilon sarjassa, jossa Olli Einari Partanen otti puolestaan pronssia.

Veera Lindgren voitti pronssia molempien ikäluokkien 45 kilon sarjassa. Justiina Alminoja saavutti puolestaan hopeaa 15-vuotiaiden 59 kilon sarjassa ja Sara Lindén 15-vuotiaiden 64 kilon sarjassa.

Puntti-Karhut oli molemmissa ikäluokissa kilpailujen toiseksi paras seura. Edellä oli vain Ounasvaaran Atleettiklubi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut