Venäjän mestaruutta juhlinut Lauri Kerminen puuttuu maa­joukkueesta Viro-otteluissa

Suomi julkaisi joukkueen kahteen Viro-otteluun maanantaina.

Venäjälle jäänyt ja kautensa mestarina päättänyt maajoukkueen libero Lauri Kerminen (valkoisessa paidassa) puuttuu Suomen riveistä tämän viikon Viro-otteluissa.

16.5. 18:17

Lentopallon Venäjän mestaruuden Dinamo Moskovan paidassa voittanut tähtilibero Lauri Kerminen puuttuu Suomen maajoukkueesta tämän viikon Viro-otteluista.

Lentopalloliitto julkisti Salossa torstaina ja perjantaihin valitun maajoukkueen maanantaina, eikä listalta löydy 29-vuotiaan Kermisen nimeä. Liitto ei kertonut syytä Kermisen poissaololle.

Kermisen edustama Dinamo juhli maansa lentopallomestaruutta viime viikolla. Kerminen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa mestaruus­pokaalin kanssa.

”Kolmas kerta”, hän kirjoitti ja lisäsi julkaisun yhteyteen aihetunnisteen champion eli mestari.

Kerminen sai julkaisuunsa runsaasti negatiivista ja alatyylistä palautetta. Hän poisti kommentit yhtä nopeasti, eikä julkaisua voi enää kommentoida.

Venäjällä vuodesta 2015 alkaen pelannutta Kermistä, kuten muitakin länsimaisia urheilijoita, on kritisoitu voimakkaasti Venäjälle jäämisestä sen jälkeen kun Venäjä aloitti täysimittaisen hyökkäyssodan Ukrainassa.

Suomi valitsi Viro-otteluihin 17 pelaajan ryhmän. Maajoukkue on hionut virettään Kuortaneella parin viikon ajan, ja seurajoukkueissaan tähän saakka kiinni olleet Akseli Lankinen, Joonas Jokela ja Aaro Nikula ovat nyt mukana.

Lankinen pelasi päättyneen kauden Belgiassa, Jokela Hollannissa ja Nikula Portugalissa. Niko Suihkonen jatkaa edelleen pelejä Ranskassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut