”Hieman jännitti” – Ray Boylle kuluvan vuoden kymmenes täysosuma Porin raveissa

Porin ravien Toto65-peli alkoi suursuosikki Ray Boyn voitolla.

4.5. 20:57

Santtu Raitalan ohjastama ja Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama 5-vuotias ruuna Ray Boy avasi lähtöauton takaa pitävälle piikkipaikalle.

Avauspuolikas mentiin hurjaa 09-vauhtia. 14-aikaisessa lopetuksessa Ray Boy piti niukkaan kuluvan vuoden kymmenenteen voittoonsa.

”Hieman jännitti, kun Ray Boy joutui avaamaan tosi lujaa piikkipaikan saadakseen. Hyvin se kesti kovan matkavauhdin loppuun saakka”, hevosen hoitaja Elisa Sillanpää sanoi Tototv:n haastattelussa.

Toto65:n kakkoskohteessa Rallan Hurmuri haki kuudetta peräkkäistä voittoa mutta jäi toiseksi. Teemu Okkolinin ohjastama ja valmentama sekä punkalaitumelaisen Sauli Lähdeniemen omistama kakkossuosikki Wuuga voitti koko matkan johdon päätteeksi.

”Laukka oli jälleen tosi lähellä, mutta onneksi sain pidettyä ruunan ravilla. Se on tosi pystyvä hevonen, jolla startataan harvakseen”, Okkolin mainitsi.

Porilaisen Jouni Miettisen valmentama Sofianna Pee voitti Toto65:n viidennen kohteen luottokuski Hannu Torvisen ohjastamana.

Voitto oli 9-vuotiaalle tammalle vuoden toinen ja uran yhdestoista.

”Tamma on noussut hirmukuntoon. Sillä on hyvä pätkänopeus ja terveystilanne, joten tämä antaa uskoa hyvään tulevaisuuteen”, Miettinen aprikoi.

Ravit alkoivat Porin ratavalmentaja Tuomo Ojanperän ohjastaman Karkki Rolsin voitolla. Voitto oli sastamalalaisen Matti Koskisen valmentamalle 6-vuotiaalle tammalle uran kolmas, kun startteja on takana seitsemän.

Karkki Rols aloitti kilpailu-uran kahdella voitolla, minkä jälkeen neljä starttia olivat laukkojen sävyttämiä.

”Kyllä nytkin sai olla tarkkana. Tamma on vielä kokematon, mutta siitä tulee vielä kelpo kilpahevonen”, Ojanperä totesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut