Porilainen mestarikuljettaja Joni-Pekka Rajala uuden haasteen edessä Ruotsissa: ”Edessä on itselleni ennestään outo sarja”

RallyX Nordic -sarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan toukokuun puolessavälissä.

Joni-Pekka Rajala kuvattuna Kankaanpään Honkajoella 22. toukokuuta 2021.

3.5. 19:11

Porilainen autourheilija Joni-Pekka Rajala pääsee vauhtiin Ruotsissa, kun hän osallistuu RallyX Nordic -sarjan rallicrosskilpailuun toukokuun puolessavälissä.

Kyseessä on Pohjois-Euroopan mestaruussarjan avauskilpailu, johon Rajala lähtee keltanokkana.

”Edessä on itselleni ennestään outo sarja mutta kaikesta päätellen melkoisen rankka pistetaistelu, jossa nollatuloksia ei saa tulla”, finaalipaikkoja tavoitteleva Rajala kommentoi.

Porilainen on rallicrossin SRC- ja autokrossiluokkien hallitseva Suomen mestari, joka on voittanut menestyksekkään autourheilu-uransa aikana peräti 58 SM-mitalia.

”Kilpailukalustoa on kevään mittaan päivitetty ja uusittu NEZ-sarjan sääntöjen mukaiseksi, ja kaikissa seitsemässä osakilpailussa ollaan mukana”, sanoo Rajala, joka kertoo tähtäävänsä pisteille Open 2WD- ja crosskart-luokissa.

RallyX Nordic -sarja jatkuu Ruotsin Höljesin jälkeen Kouvolassa, Latvian Riiassa ja Ruotsin Strängnäsissä. Rajala ajaa tällä kaudella myös kotimaan rallicrossin ja crosskartin Suomen mestaruudesta.

Pohjois-Euroopan sarjan lisäksi Rajala ajaa tällä kaudella myös kotimaisissa rallicrossin ja crosskartin SM-sarjoissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut