KaMan viime kauden ykkösnimi päätti uransa syksyllä – Nyt mies palaa kentille Tahkon paidassa

KaMassa loistanut Lauri Vierimaa palaa Tahkoon.

Talvi ja kevät toivat Lauri Vierimaan pelihalut takaisin.

28.4. 15:10

Hyvinkään Tahkosta viime kesäksi Kankaanpään Mailaan siirtynyt Lauri Vierimaa pelasi pohjoissatakuntalaisten riveissä loistavan kauden.

Kauden jälkeen Vierimaa ilmoitti hieman yllättäen päättävänsä pelaajauran 32-vuotiaana.

Lopettamispäätös kesti reilun puoli vuotta. Vierimaa nähdään sittenkin superpesiskentillä, mutta ei KaMan paidassa. Tahko kertoi Vierimaan palaavan hyvinkääläisjoukkueeseen.

”Talvi oli nyt kivan erilainen. Oli omaa aikaa ja sai taukoa pesäpallosta. Se oli todella mukavaa vaihtelua”, Vierimaa kertoi Tahkon nettisivuilla.

”Kun alkuvuodesta sitten katseli hallipelejä telkkarista, muisti miten mukavaa tuo itse pelaaminen on.”

Vierimaa kertoi kiinnostuksen vain kasvaneen kevään edetessä. Kun Tahko kysyi ex-pelaajansa kesän kuvioita, paluupäätös alkoi konkretisoitua.

KaMan riveissä Vierimaa valittiin Itä–Länsi-arvo-otteluun. Vaikka joukkue ei menestynyt kärkietenijä teki tasaisen kovaa jälkeä. Hän sijoittui etenijätilastossa kuudenneksi 41 tuodulla juoksulla. Kärkilyöntitilastossa Vierimaa taisteli loppuun saakka voitosta sarjan huippujoukkueiden pelaajia vastaan. Lopulta edelle pääsi vain Sotkamon kaksikko Niko Korhonen (174) ja Joni Rytkönen (173). Vierimaa oli kolmas (170).

”Käytännössä koko talvi vietettiin ilman pesäpalloa, mutta muuten olen urheillut aktiivisesti. Hyvässä kunnossa tässä ollaan. Ehkä ensimmäisenä täytyy taas tottua pelitempoon”, Vierimaa mietti Tahkon nettisivuilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut