MuSan uusi hyökkääjä Egzon Avdi on kasvanut Karjaalla, Porissa hän on ensimmäisen kerran kauempana perheestään: ”Minun mielestäni meillä on paras joukkue koko sarjassa”

Kotiseudulla suosittu laji käsipallo ei napannut Avdia otteeseensa, vaan lajivalinta jalkapalloon oli helppo. Hänen vanhempansa ovat saapuneet Suomeen Kosovosta. MuSassa miehen tavoitteena on iskeä niin paljon maaleja, että joukkue nousee kauden päätteeksi Ykköseen.

Egzon Avdi on lähes kaksi metriä pitkä. Pää ei ole siis kaukana lampusta. Hän on myös kolmen MuSan pelaajan kimppakämpässä se kaikkein ahkerin siivoaja ja imurin käyttäjä.

29.4. 7:00

Pori

Musan Salaman uusi hyökkääjäkolossi Egzon Avdi on saapunut Poriin tekemään tulosta. Hän ei salaile sitä, että tavoitteet jalkapallossa ovat Porin ulkopuolella ja miesten Kakkosta korkeammalla tasolla.

Hieman eksoottisesta nimestään huolimatta Avdi on kasvanut Karjaalla. Hänen kosovolaiset vanhempansa saapuivat Suomeen noin 25 vuotta sitten ja nyt 22-vuotias pelaaja on kasvanut koko ikänsä Suomessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut