Pitkäaikainen kapteeni jatkaa Karhuissa: ”Varmasti ottajia olisi ollut muuallakin”

Eero Vanhatalo on edustanut Karhuja kaudesta 2013–2014 alkaen.

Eero Vanhatalo (12) kamppailee Karhujen vahduudessa ensi kaudellakin. Kuva on päättyneen kauden TPS-ottelusta.

26.4. 15:47

Karhut tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Eero Vanhatalon kanssa. Kaudesta 2013–2014 Karhuissa pelannut Vanhatalo on toiminut edustusjoukkueen kapteenina useamman kauden ajan. Hänen kasvattajaseuransa on Siikaisten Sisu.

Vanhatalo, 24, valitsi Karhut siviiliasioidenkin takia.

”Hyvät fiilikset on totta kai, aina hienoa laittaa Karhupaita päälle. Opinnot ovat alkaneet juuri Samkissa. Helppo oli kuitenkin tehdä sopimus Karhujen kanssa, onhan seurasta tullut tärkeä tämän melkein 10 vuoden aikana”, Vanhatalo toteaa seuran tiedotteessa.

”Odotan, että pystymme taistelemaan joukkueen kanssa sarjan kärkipaikoista. Henkilökohtaisena tavoitteena on pelata ehjä kausi. Viime kausi oli itsellä rikkonainen sekä hankala terveyssyiden vuoksi, jotka nyt toivottavasti ovat takanapäin.”

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen sopimukseen.

”Eeron jatko Karhuissa maistuu todella hyvältä. Varmasti ottajia olisi ollut paljon muualtakin. Myös joukkueen rakentamisen ja tulevaisuuden vuoksi tämä on tärkeä palanen kokonaisuutta ajatellen. Eero tuo joukkueeseen taistelun ja sisun lisäksi paljon kokemusta ja odotan häneltä vastuuta niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.”

Vanhatalo on yhteensä 48 liigapelissä tehnyt tehot 18+16=34. Divarissa 104 pelissä hän tehnyt tehot 73+43=116.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut