KaMa harjoitteli harjoituspelissä – pikaisesti sovittu peli Alavuden Peli-Veikkoja vastaan sujui Mailan tahdissa

Keliolosuhteiden takia harjoituspelien aikataulu on muuttunut.

Sami Mikkolanaho pääsi muun KaMan edustusjoukkueen kanssa pelaamaan ensimmäisen ulkoharjoitusottelun lauantaina.

23.4. 20:15

Kankaanpää

Myöhäinen kevät on saanut pesäpallojoukkueet harjoittelemaan sisätiloissa poikkeuksellisen pitkään, niin on tehnyt Kankaanpään Mailan edustusjoukkuekin. Ennen lauantaita joukkue oli päässyt kahdesti harjoittelemaan Ikaalisten kentällä ja kerran Pohjanlinnan kentällä. Lauantaina olikin vuorossa kauden ensimmäinen ulkona pelattu ottelu. Vastassa oli Ykköspesistä tulevalla kaudella pelaava Vimpelin Vedon farmijoukkue Alavuden Peli-Veikot.

Ottelu sujui Mailan hallinnassa, vaikka toinen jakso päättyikin tasapeliin. Ottelu päättyi Mailan voittoon jaksoin 1–0 (6–0, 0–0).

Alunperin KaMan suunnitelmissa oli pelata tänä viikonloppuna kaksikin harjoituspeliä, mutta keliolosuhteiden takia molemmat jouduttiin perumaan.

”Siinä sitten ryhdyttiin haeskelemaan mahdollista vastustajaa, koska kauden alku ei ole kaukana ja me todella tarvitsemme harjoitusotteluita. Torstaina varmistui, että Alavuden Kilpa-Veikot tulee lauantaina Kankaanpäähän. Heillä on sama tilanne kuin meillä, että harjoituspelejä tarvitaan kipeästi ennen kauden alkua”, kertoo Mailan pelinjohtaja Mika Kulmala.

Kulmalan mukaan peli oli yleisellä tasolla nihkeää, kuten se on aina kevään ensimmäisessä pelissä.

”Tietynlainen pelilataus puuttui. Lataus oli harjoitustasoa, joten nyt harjoiteltiin pelaamista. Pelilataus pitää saada kuntoon, mutta ennen kauden alkua on paljon muutakin petraamista. Joukkue uudistui, joten esimerkiksi merkkipeliä pitää harjoitella ja se onnistuu parhaiten harjoituspeleissä.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut