Yllättäjät juhlivat Porissa: Toto5:ssä vain yksi täysosuma – 100 000 euron voitto!

Tiina Routalammi pääsi tuulettamaan ohjastajauransa toista voittoa valmentamallaan Dior Addicilla.

22.4. 21:03

Pori

Porin ravien Toto5-peli alkoi suuryllätyksellä, kun voittoon ravasi ainoastaan yhden prosentin pelattu Ainon Aaria.

Voitto oli 6-vuotiaalle lohjalaistammalle uran ensimmäinen voitto.

"Ei voitto kovin suurena yllätyksenä tullut, sillä tammalta on odotettu menestystä. Voitto tuli selvällä erolla ja varojakin jäi”, ohjastaja-valmentaja Harri Koivunen kertoi.

Yllätykset jatkuivat Toto5-pelin toisessa kohteessa. Sen voitti 0,45 prosenttia pelattu porilaisen Porla Futura. Jere Kivisen ohjastaman ja Laura Markkulan valmentaman 5-vuotiaan tamman uran avausvoitto tuli kilometriajalla 1.17,0a/2100 metriä.

Lähdön suursuosikki, Olli Koivusen ohjastama EL Cheapo laukkasi kärkipaikalta viimeisessä kaarteessa.

Kun kolme viimeistä Toto5-kohdetta voittivat kolmossuosikit Ekosalama ja Meet Me In Shade sekä suosikki Zumuman löytyi ainoastaan yksi täysosuma. Sillä pääsi 100 000 euron lunastukseen.

Yksi illan ylivoimaisin voitto nähtiin amatööriohjastajien lähdössä. Sen voitti nakkilalaisen Tiina Routalammin ohjastama, valmentama ja osaomistama 8-vuotias ruuna Dior Addic.

Voitto oli Routalammille ohjastajauran toinen. Edellisen voiton hän ohjasti viime heinäkuussa vastaavassa amatööriohjastajien lähdössä Dior Addicilla.

Ennen ravien alkua ajetun ponilähdön voitti kokemäkeläisen Alina Myllymäen ohjastama ja valmentama Maxius. Voitto oli Myllymäen ohjastajauran 24:s.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut