Narukerän kahdelle kasvatille jatkosopimukset: ”Nuoret ovat tulevaisuudessa meidän isoin voimavara”

Kaksi Narukerän nuorta hyökkääjää iskivät viime kaudella ensimmäiset pisteensä Bandyliigassa. Jatkossa tavoitteena on kasvattaa roolia entisestään.

Veeti Kujansuu (oikealla) katsoi viime kaudella jäältä muun muassa hyvän kauden pelanneet Joona Rajalan pallollisia taitoja.

22.4. 13:39

Pori

Narukerä kiinnitti ensi kaudeksi kaksi 17-vuotiasta nuorta kasvattiaan. Hyökkääjät Veeti Kujansuu ja Rasmus Arponen ovat solmineet Narukerän kanssa vuoden mittaiset jatkosopimukset. Molemmat pelaajat debytoivat Bandyliigassa viime kaudella.

Kujansuu oli Narukerän kokoonpanossa 16 ottelussa ja teki pisteet 2+2. Kujansuu juhli Bandyliigan kauden päätteeksi toistakin pronssimitalia, kun hän saavutti Suomen P19-maajoukkueen kanssa pronssimitalit Katrineholmin MM-kisoista. Arponen puolestaan pelasi Narukerässä 15 pelissä ja saalisti pisteet 3+1.

Valmentaja Tuomas Erkkilä on iloinen kahden lupaavan pelaajan jatkosopimuksista.

”Jo ennen kauden alkua ajattelin, että haluaisin antaa nuorille kavereille vastuuta myös Bandyliigassa. Molemmat osoittivat nopeasti, että pystyvät pelaamaan Bandyliigassa hyvällä tasolla. Nuoret ovat tulevaisuudessa meidän isoin voimavara, joten olen todella iloinen, että saatiin lahjakas kaksikko kiinnitettyä välittömästi kauden jälkeen. Poikien peliaika tulee varmasti kasvamaan, jos esitykset jatkuvat samalla tasolla”, Erkkilä sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut