MuSalle norjalaisvahvistus, joka sai jalkapallopelissä huonoimman kokonaisarvosanan – Katso video, joka on kerännyt lähes 5 miljoonaa katselukertaa

Daniel Skretteberg teki sopimuksen MuSan kanssa. Myös FC Jazz pyrkii pääsemään sopimukseen uuden maalivahdin kanssa.

Norjalainen Daniel Skretteberg on saapunut Poriin.

19.4. 17:03

Pori

Jalkapallon Kakkosen molemmat porilaisjoukkueet Musan Salama ja FC Jazz ovat vielä viime hetkillä etsineet maalivahtia.

Jalkapallon siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina. MuSa sai siirtoasiansa valmiiksi, kun joukkue teki sopimuksen norjalaisen Daniel Skrettebergin kanssa. Aiemmin MuSan mukana harjoitellut italialaisvahti ei täyttänyt porilaisseuran odotuksia.

20-vuotias Skretteberg on 190-senttinen maalivahti, jota MuSa kuvaa moderniksi ja jaloiltaan teknisesti taitavaksi. Norjassa hän on harjoitellut edustusjoukkueen kanssa ensimmäisen kerran 15-vuotiaana ja tehnyt 17-vuotiaana ammattilaissopimuksen Stromsgodsetin kanssa.

Transfermarkt.comin mukaan Skretteborg on siirtynyt huhtikuussa toiseen norjalaisseuraan Baerumiin. Nyt nuorukainen on joka tapauksessa Porissa.

MuSan mukaan Skretteborg oli Suomessa näytillä joulukuussa, mutta ei silloin saanut sopimusta. Kyseisen seuran maalivahtivalmentaja suositteli norjalaista MuSalle.

”Ensisijaisesti etsimme omien nuorten kaveriksi suomalaista maalivahti. Kävimme talven aikana suuren määrän maalivahteja läpi, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän, taustoittaa joukkueen kokoamiseen osallistunut Mikko Järvenpää.

”Daniel on hyvässä iässä, mielenkiintoisella historialla ja tulee ensimmäistä kertaa ulkomaille. Uskomme, että hän on hyvä lisäys joukkueeseemme ja antaa samalla laajuutta maalivahtikalustoomme.”

Skretteborg on saanut mainetta siitä, että Fifa-jalkapallopelin vuoden 2021 versiossa hän sai kaikista maalivahdeista huonoimman kokonaisarvosanan. Sen jälkeen Skretteborgista tehtiin Youtube-video, jossa näytettiin, kuinka hyvä huonoimmaksi arvioitu maalivahti todellisuudessa on.

Videolla on Youtubessa 4,8 miljoonaa katselukertaa.

Katso video uudesta MuSan maalivahdista tästä:

FC Jazz ehti aiemmin tehdä sopimuksen Burkina Fason maajoukkuerinkiin kuuluvan Farid Ouedraogon kanssa. Ouedragon piti saapua Poriin maaliskuun lopun maajoukkuematkan jälkeen, mutta näin ei käynyt.

Viime torstain harjoituspelissä Jazzin testissä oli romanialainen Alexandru Iluian, jonka kanssa porilaisseura pyrkii sopimukseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut