Manchester City ja Liverpool jälleen toistensa kimpussa – molemmat joukkueet haluavat näpäyttää suurinta kilpakumppaniaan

Manchester City ja Liverpool taistelevat tällä kaudella melkeinpä kaikista mahdollisista pokaaleista keskenään.

15.4. 16:16

Manchester City ja Liverpool tuntuvat tällä hetkellä taistelevan toistensa kanssa melkeinpä jokaisesta pokaalista maailmassa. Ne tappelevat nimenomaan keskenään Valioliigan mestaruudesta ja ovat mahdollinen pari myös Mestarien liigan finaaliin. Tällä kertaa mitellään FC Cupin välierävaiheessa.

Sanomattakin on selvää, että kyseessä on kaksi huippujoukkuetta. Kaksi jopa maailman parasta joukkuetta tällä hetkellä. Edellisessä yhteenotossa viime viikonloppuna Manchester City oli pelillisesti vähän parempi, mutta ottelu päättyi 2–2.

Tälläkin kertaa kamppailu on sen verran ympäripyöreä, että siihen on vaikea löytää oikeaa lopputulosta. Peli tahkotaan vieläpä puolueettomalla kentällä, joten kotietua ei ole. Uskotaan, että toinen joukkueista pääsee tällä kertaa edelle ja pitää asemansa loppuun asti. Molemmat joukkueet haluavat pelin nimenomaan voittaa, koska sillä saa henkisen etulyöntiaseman loppukaudelle ja voitolla pystyy myös näpäyttämään suurinta kilpakumppania. Siksi jätetään tasapeli kokonaan pois lapulta.

Vakio 1

1. Manchester C–Liverpool 12

2. Manchester U–Norwich 1X

3. Southampton–Arsenal X2

4. Watford–Brentford 1X

5. Wigan–Cambridge 1

6. MK Dons–Sheffield W 2

7. Fiorentina–Venezia 1

8. Juventus–Bologna 1

9. Lazio–Torino 1

10. Alaves–Rayo Vallecano 1X

11. Valencia–Osasuna 1

12. Getafe–Villareal 1X

13. Mönchengladb.–FC Köln 1

Kohteet: 1 FA cup, 2–4 Valioliiga, 5–6 Ykkösliiga, 7–9 Serie A, 10–12 La Liga ja 13 Bundesliiga.

Peliaika loppuu lauantaina kello 16.58.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut