MuSalle kanadalaisvahvistus – ”Jordanilla on mahdollisuudet olla tämän sarjan parhaimpia pelaajia”

MuSa teki sopimuksen myös kahden nuoren pelaajan kanssa.

11.4. 19:59

Pori

Musan Salaman riveissä lauantain cup-pelissä FC Jazzia vastaan debytoinut Jordan Faria on tehnyt porilaisjoukkueen kanssa alkavan kauden kattavan sopimuksen.

Kanadalainen Faria, 21, on pelannut viimeksi kotimaansa Valioliigassa York Unitedin riveissä. Hän pelaa joko laidalla tai ylempänä keskikenttäpelaajana.

”Jordanilla on mahdollisuudet olla Kakkosen parhaimpia pelaajia”, päävalmentaja Ville Ulanen totesi seuran nettisivuilla.

”Hänen tekniikkansa ja temponvaihtelunsa pallolla tulevat olemaan haastavia puolustaa. Jos pystymme auttamaan häntä urallaan eteenpäin, mekin olemme varmasti silloin hänestä hyötyneet kentällä.”

MuSa on lisäksi tehnyt kolmen vuoden sopimuksen vuonna 2007 syntyneen lahjakkaan maalivahdin Mikael Ojasen kanssa. Ojanen on jo talven aikana haistellut edustusjoukkueen tuulia.

"Hän on raamikas maalivahti, jonka kehittymistä tuemme ja seuraamme tarkasti”, toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi totesi.

Viime viikolla Ojanen oli Eerikkilässä alueturnauksen ikäluokan huippujen kanssa.

MuSa kiinnitti myös Noormarkun Koiton kasvatin Niilo Mäkelän. Asepalvelusta parhaillaan suorittava Mäkelä on talven aikana esiintynyt Toejoen Veikoissa. Yhteistyöseurasopimuksen ansiosta hän kesälläkin myös ToVen käytössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut