Iiro Raukko Ruotsiin Bollnäsin jääpallo-oppiin: ”Harjoitusolosuhteet halleineen ovat Bollnäsissä huippuluokkaa”

Porin Narukerän nuori hyökkääjä Iiro Raukko 18, lähtee ensi kaudeksi Ruotsin legendaarisiin jääpalloseuroihin kuuluvan Bollnäsin riveihin.

6.4. 18:40

Kolme ottelua Bandyliigassa päättyneellä kaudella pelannut Iiro Raukko menee Bollnäsiin lukioon vuodeksi ja pelaa samalla Bollnäsissä jääpalloa. Seura varmisti juuri sarjapaikkansa pääsarjatasolla Ruotsissa.

Raukko käy nyt Porissa lukiota toista vuotta, ja Ruotsissa hänen on tarkoituksena olla vuosi ja palata sitten Poriin kirjoittamaan ylioppilaaksi.

Raukon pääsyssä Bollnäsiin oli tärkeänä linkkinä Narukerän kapteeni Ville Aaltonen, joka on pelannut Bollnäsissä 2004-07 ja 2009-20.

Raukko ei välttämättä tule saamaan peliaikaa Bollnäsin edustusjoukkueessa, mutta seuran A-juniorijoukkue on myös erittäin kovatasoinen.

”Harjoitusolosuhteet halleineen ovat Bollnäsissä huippuluokkaa”, painotti Narukerän puheenjohtaja ja Iiro Raukon isä Jani Raukko.

Iiro Raukko olisi ilmeisesti pelannut pronssiin päättyneellä kaudella Bandyliigassa enemmänkin, mutta hän kärsi koronan jälkeen sydänlihastulehduksesta pitkään.

Kaks vuotta vanhempi isoveli Ville Raukko on jatkamassa Narukerässä. Samoin kuin Jani Raukko puheenjohtajana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut