Olaus Alinen paljasti, mistä yliopistoista tekee valintansa – tarjolla huippujoukkueita

Porilainen tekee päätöksensä tämän vuoden aikana.

Olaus Alinen on rajannut valintansa neljään yliopistoon.

1.4. 20:43

Helsinki

Porilaisnuorukainen Olaus Alinen on amerikkalaisen jalkapallon suurlupauksia, ja perjantaina 18-vuotias Alinen ilmoitti mahdollisesta seuraavasta askeleesta matkalla kenties kohti legendaarista NFL-ammattilaisliigaa.

Yhdysvalloissa lukiota käyvä Alinen on yksi pelipaikkansa (hyökkäyksen ulompi linjamies) kärkilupauksia lukiopelaajien rankkauksissa.

Ihme ei siis ole, että lajin huippuyliopistot tavoittelevat häntä riveihinsä ensi vuoden syksyksi. Perjantaina Alinen kertoi Twitterissä neljä yliopistoa, joista hän tekee valintansa: Georgia, Alabama, Miami ja Ohio State.

Georgia on puolustava yliopistomestari ja Georgialle viime kauden finaalissa hävinnyt Alabama mestari sitä edeltävältä vuodelta. Ohio State oli sekin viime kaudella NCAA-yliopistosarjan kärkikuusikossa, ja Miami on kolmen muun tavoin perinteikäs suuruus lajissa.

Alisen odotetaan ilmoittavan valinnastaan kesällä, kun takana ovat viimeiset visiitit yliopistoehdokkaissa.

Lue lisää: Patrik Laine vaikuttui porilaislupauksesta: ”No on iso, iso poika”

Lue lisää: Jälleen yksi rajapyykki täyteen – jo 40 yliopistoa on tarjonnut porilaiselle Olaus Aliselle opiskelustipendiä Yhdysvalloissa

Lue lisää: Tällaista päätöstä ei ole yksikään suomalainen urheilija saanut tehdä – Yhdysvalloissa jo 34 yliopistoa haluaa 18-vuotiaan Olaus Alisen opiskelijakseen, ja porilainen voi valita niistä minkä tahansa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut