Hullunrohkealla varmalla Kaustiselle

1.4. 16:51

Nyt kannattaa olla pelivalinnoissa rohkea ja tehdä systeemit kimppamallilla.

Otan heti kantaa kierroksen pelatuinta hevosta Martin De Bosia vastaan. En siksi, että Martin De Bos olisi jotenkin huono – päinvastoin hevonen oli viimeksi odotetun hyvä, kun se voitti Joensuussa erittäin vahvan esityksen jälkeen. Ideahevoseni neljänteen kohteeseen on Gogobet Sisu. Normaalisti taukohevosia ei kannattaisi harkita varmoiksi eikä Gogobet Sisu mikään kovin todennäköinen voittaja olekaan.

Oriin luokka riittää kuitenkin hyvin Martin De Bosille ja lähdön muille hevosille. Kun niiden peliosuudet ovat kirjoitushetkellä Gogobet 4 prosenttia ja Martin De Bos 76 prosenttia, tarjous on niin kova, että riski ”pitää” ottaa. Oma voimasuhdearvioni on Gogobet Sisulle 15 prosenttia ja Martin De Bosille 60 prosenttia.

Kierroksen toiseksi varmaksi kelpuutan toisen kohteen Vikens Energyn, tosin hieman pitkin hampain. Vikens Energy parantaa Vermon viime juoksustaan. Silti se on hieman juoksunkulun armoilla, sillä sen sisäpuolelta lähtevä Exuberance on niin nopea, että se pystyy halutessaan pitämään alussa keulat. Jos Vikens Energy jäisi esimerkiksi Exuberancen rinnalla kuolemanpaikalle, siitä sen voitto olisi jo melko kivisen tien takana.

Kierros on pullollaan hyviä yllättäjäkandidaatteja. Avauskohteessa liian vähän pelattuina erottuvat Makemake, Cameleo Press sekä Shining Armor, kolmannen kohteen herkku on Sipisee ja viidennessä kohteessa peliprosenttejaan paremmat menestymismahdollisuudet ovat ainakin Dazzling Pressillä, Frozen A.F:llä, Blue Catesilla sekä Sunrise Valkyrialla.

Päätöskohteessa huikeat viime esitykset tehnyt Esther Rich saattaa nousta ylipelatuksi. Hyviä varmistuksia ovat Lady Rock, My Way Luxi sekä La Donna Perfetta.

Vihjesysteemi

Toto75

1. lähtö: 1,3,9,10,2,4,5,12

2. lähtö: 3 Vikens Energy

3. lähtö: 1,3,13,7

4. lähtö: 2 Gogobet Sisu

5. lähtö: 2,7,5,12,3,4

6. lähtö: 7,4

7. lähtö: 12,13,1,9.

Systeemin hinta 76,80 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut