Sara Kuivisto juoksi 11:nneksi Belgradin MM-kisoissa

Raju alkuvauhti kostautui 1 500 metrin kilpailun jälkipuoliskolla. Etiopialainen ME-juoksija karkasi ylivoimaiseen mestaruuteen.

Sara Kuivisto oli hyvissä asemissa kilpailun puolimatkaan.

19.3. 22:12

Belgrad

Sara Kuivisto sijoittui Belgradin MM-hallikisojen 1  500 metrillä 11:nneksi. Kuiviston loppuaika oli 4.12,79, jolla hän jäi reilut kuusi sekuntia helmikuussa juoksemastaan Suomen ennätyksestä.

Kilpailun voitti Etiopian Gudaf Tsegay kisaennätyksellä 3.57,19. Axumawit Embaye ja Hirut Meshesha varmistivat Etiopialle juoksussa kolmoisvoiton.

Matkan halli-ME:n viime talvena juossut Tsegay säntäsi kilpailun johtoon kilpailun alussa ja karkasi samalla pääjoukosta. Hän voitti kilpailun yli viiden sekunnin erolla Embayeen.

Kuivisto oli hyvissä asemissa kilpailun puolimatkaan ennen kuin alkoi uupua kovassa vauhdissa. Hänen 800 metrin väliaikansa oli 2.11,34.

Ukrainan Jaroslava Mahutshih voitti naisten korkeushypyn kauden kärkituloksella 202. Australian Eleanor Patterson ylitti tasan kaksi metriä ja otti hopean.

Miesten 400 metrin mestariksi juoksi Trinidadin Jereem Richards ennen Yhdysvaltain Trevor Bassittia ja Ruotsin ennätyksen juossutta Carl Bengtströmiä. Richardsin voittoaika oli 45,00 ja Bengtströmin aika 45,33.

Bahaman kaksinkertainen olympiavoittaja Shaunae Miller-Uibo, Hollannin Femke Bol ja Jamaikan Stephanie Ann McPherson ottivat mitalit naisten 400 metrillä. Miller-Uibon voittoaika oli 50,31.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut