MuSan runkosarja päättyi tappioon – porilaisten puolivälierävastus selvillä

Elina Setälä puuttui kokoonpanosta varoitustilin täyttymisen takia.

Netta Hannula oli jälleen Musan Salaman tehokkain pelaaja.

19.3. 21:13

Musan Salaman kokoonpano muuttui aavistuksen verran runkosarjan viimeiseen koitokseen vaasalaisen FC Sport J:n vieraana. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Lapualla.

Porilaisten luottopuolustaja Elina Setälä puuttui vahvuudesta korttitilin täyttymisen takia. Sen sijaan Jasmin Ylikraka oli jälleen mukana ja onnistui myös maalinteossa.

Kamppailu päättyi MuSan 1–2 (1–0, 0–1, 0–1) -tappioon jatkoajalla. Tappio oli porilaisille kauden kolmas.

MuSan sarjasijoitus ei muuttunut. FC Sport J varmisti tällä tuloksella sen, että FC Nokia putoaa Ykköseen. Vaasalaisten kausi jatkuu liigakarsinnoissa.

Salaman pelaajat hallitsivat pistepörssiä alkukaudella, mutta poissaolot hieman muuttivat tilannetta. Netta Hannula oli lopulta tilastossa kolmantena (23+15) ja Ylikraka kahdeksantena (11+16). Ylikrakalta jäi kaikkiaan seitsemän ottelua väliin. Yli pisteen per ottelu -keskiarvolla pelasivat myös Anni-Elina Luotonen ja Elina Setälä.

Maaleja porilaiset onnistuivat runkosarjassa tekemään eniten ja päästämään vähiten.

Pudotuspelien otteluohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta puolivälierien vastustaja on selvillä. Vastaan asettuu pirkkalalainen PJK, jonka kanssa runkosarjakohtaamisten voitot jaettiin tasan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut