FC Jazzin uudeksi toiminnanjohtajaksi valittu Tommi Pikkarainen uskoo aidosti seuran tulevaisuuteen, vaikka työtä on edessä ”valtavasti”

FC Jazz on lyötänyt uuden toiminnanjohtajan.

Tommi Pikkarainen kuvattuna Turussa kesällä 2020 toimiessaan TPS:n valmentajana.

4.3. 17:17

Porilainen jalkapallokartta vahvistuu uudella toimijalla, kun Tommi Pikkarainen aloittaa FC Jazzin toiminnanjohtajana huhtikuussa.

FC Jazz tiedotti Pikkaraisen, 52, pestistä perjantaina. Aiemmin seuran toiminnanjohtajana oli toiminut Santeri Salonen.

”FC Jazz kartoitti huolellisesti henkilöitä toiminnanjohtajan tehtävään, kun paikka vapautui vuodenvaihteen jälkeen”, seura kertoo tiedotteessaan.

Valinta osui Pikkaraiseen, jolla on takanaan pitkä ura niin jalkapallon pelaajana kuin valmentajanakin.

”Tommi nousi eräässä vaiheessa esiin mielenkiintoisena vaihtoehtona ja nopeasti löysimme yhteisen näkemyksen arvoista sekä toiminnan kehittämisestä. Olemme todella iloisia, että saamme FC Jazziin todella kokeneen jalkapallomaailmaan tuntevan henkilön, jolla on erinomaiset verkostot lajin parissa”, FC Jazzin puheenjohtaja Kari Kaivo-oja kommentoi tiedotteessa.

Puolustajana pelanneen Pikkaraisen oma pelaajaura päättyi polvivammaan jo 24-vuotiaana. Hän pelasi Veikkausliigassa kaikkiaan 39 ottelua, joista osan Kokkolan Pallo-Veikoissa ja osan Porin Pallo-Tovereissa.

Jalkapallovalmentajakoulun suorittanut Pikkarainen on sittemmin luotsannut muun muassa TPS:aa kausina 2018–2020. Pikkaraisen valmentama TPS nousi Ykkösestä takaisin Veikkausliigaan kaudeksi 2020, mutta seuraavan kesän heinäkuussa turkulaisseura vapautti Pikkaraisen tehtävistään.

Turusta Pikkaraisen tie jatkui Liettuan pääsarjaan, jossa hän valmensi vilnalaista FK Riteriaita. Nyt Pikkarainen kertoo FC Jazzin tiedotteessa, että hänelle on tullut yhä enemmän intoa toimia myös toimiston puolella jalkapallossa.

”Näen FC Jazzissa, Porissa ja Satakunnassa paljon potentiaalia. Perusrakenteet seurassa ovat mallillaan ja ihmiset seurayhteisössä ovat sitoutuneita”, Pikkarainen sanoo tiedotteessa.

”Uskon aidosti seuran tulevaisuuteen. Työtä on edessä valtavasti ja siihen suhtaudun nöyrästi, mutta haaste on hyvin positiivinen.”

Tiedotteen mukaan Pikkarainen olisi valmis asettumaan puolisonsa kanssa Poriin.

”Uskonkin, että Tommi tuo täysin uudenlaista sitoutuneisuutta seuran toimintaan”, puheenjohtaja Kaivo-oja sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut