Astrum ja Furiosa varmoja – yllätysmahdollisuuksia löytyy

Superlauantaina ajetaan Kuopion ja Turun radoilla. Monesta lähdöstä löytyy yllätyspotentiaalia, mutta varmojakin saadaan listalle.

4.3. 16:36

Viikon T75-kierros ajetaan Superlauantain muodossa kahdella radalla (Kuopio ja Turku). Täysosumille on tarjolla 80 000 euron ylimääräinen jackpot. Kierros on luonteeltaan vaikea ja sopii hyvin tuon porkkanan metsästämiseen.

Ison rahan jahti aloitetaan heti varmistamalla kierroksen pelatuin hevonen, neljännen kohteen Hetviina. Hetviina on luokaltaan tämän tammalähdön paras menijä, mutta se ei viimeksi tauolta ollut vielä voittovireessä. Vaikka Hetviina tähän parantaakin, niin oikein maistuva varmistus sille on neljä kertaa pelisuosikkia vähemmän pelattu Hulluduunari.

Varmoiksi valitsen toisen kohteen kanuunakuntoisen Astrumin ja kolmannen kohteen Furiosan. Astrum tykitteli viimeksi Teivossa sellaisia kyytejä, että on tässä lähes velvoitettu voittamaan kovempikin lähtö, ellei juoksunkulku mene täysin pieleen. Itse uskon Astrumin etenevän heti keulaan ja voittavan siitä. Myös Furiosan kohdalla voittopsyykki perustuu siihen, että tamma pääsee keulaan hallinnoimaan kisan tapahtumia ja pystyy siten pitämään kurissa takamatkoilta tulevat kovemmat hevoset.

Herkullisia yllättäjäkandidaatteja on tarjolla useassa lähdössä.

Avauskohteessa yllätysosastolta maistuvat etenkin Alpertto, Tinderi, Aika-Valtti ja Valtroks. Viidennessä kohteessa esimerkiksi Kartier ja Vixeli ovat Koskelan Akselia ja Pyörylän Paronia parempia hevosia, mutta jälkimmäiset kelpaavat silti nopeina starttareina Kuopion pyöreällä radalla kupongille käytännössä pelaamattomina potin nostajina.

Myös kuudennessa kohteessa suosikkikaksikko erottuu hieman muista, mutta silti riville kannattaa ottaa mukaan myös aivan liian vähän pelatut Speedy Norwegian ja Credit To Hope. Päätöskohteessa puolestaan Benjamin Evo tuntuu ainakin alustavasti jäävän roimasti aliarvostetuksi.

Suuryllättäjänä kannattaa vielä huomioida erittäin repaleisella tulosrivistöllä kisaan uudelta valmentajalta (Ossi Nurmonen) tuleva Martin De Bos.

T75-vihjesysteemi: 10,5,2,8,6,3,16/6 Astrum/4 Furiosa/4,3/7,8,1,5/3,4,6,7,8/8,7,4,5,3,6. Systeemin hinta 84 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut