Kaikilla Norjan miesten sprinttimaajoukkueen jäsenillä on korona Salpausselän kisojen jäljiltä: Klæbon kausi voi olla ohi

Norjassa kilpaillaan tällä viikolla maailmancupin kilpailuita.

Johannes Høsflot Klæbo hiihti viime viikonloppuna Lahdessa.

1.3. 13:06

Norjan hiihtotähden Johannes Høsflot Klæbon hiihtokausi saattaa olla, kertoo Norjan yleisradioyhtiö NRK verkkosivuillaan. Syy on koronavirustartunnassa. NRK:n mukaan koko Norjan sprinttimaajoukkue miesten puolella on antanut positiivisen näytteen Lahden maailmancupin jälkeen.

Norjassa kilpailtavat maailmancupin kilpailut ovat näin ollen jäämässä kaikilta väliin.

Klæbon lisäksi sprinttijoukkueeseen kuuluvat Erik Valnes, Pål Golberg, Håvard Solås Taugbøl ja Sindre Bjørnestad Skar.

”Sen täytyy liittyä Lahden matkaan. Håvard huomasi oireita maanantaina. Muilla on ollut oireita vähän tai ei lainkaan. Kenelläkään ei ole mahdollisuutta mennä Drammeniin tai Holmenkollenille”, sanoi valmentaja Arlid Monsen NRK:lle.

Klæbo on menossa vielä testiin, jolla tartunta varmistetaan. Hän sanoo, että tärkeintä on päästä terveeksi ja jälleen harjoittelemaan, mutta kauden kilpailuihin ehtimisestä ei ole takuita.

”Minun pienessä maailmassani tämä on tylsää. Isossa kuvassa, sen valossa mitä maailmassa tapahtuu juuri nyt, tällä ei ole mitään väliä. Tämä on pikku juttu, kun näemme mitä ympärillämme tapahtuu”, Klæbo sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut