Fera nipisti ennakkosuosikilta jakson – lopputurnaus jäi silti haaveeksi

Rauman Feran saaliiksi jäi voitto ja tappio lauantaina. Manse PP jatkaa Tampereella pelattavaan lopputurnaukseen.

Feran uusista vahvistuksista Essi Kesti onnistui heti tuomaan yhden juoksun. Essin isosisko Eveliina Kesti pelaa jo ennestään Ferassa.

21.2. 13:55

Rauma

Rauman Fera väläytti yllätysvalmiuttaan pesäpallon halli-SM-alkuturnauksessa.

Raumalla pelatussa lohkossa olivat emäntäjoukkueen lisäksi Manse PP sekä Roihuttaret. Tamperelaisnippu lähti kamppailuihin vahvana ennakkosuosikkina, mutta Fera onnistui viemään avausjakson nimiinsä.

Meea Lehtinen kotiutti Essi Kestin, Iida Lomppi Miia Puolakan ja Alina Rosendahl Jessika Sihvosen.

Ottelun edetessä tamperelaiset ottivat tapahtumat haltuunsa ja veivät kamppailun lopulta 2–1 (1–3, 3–0, 3–2) -lukemin kotiutuslyöntikilpailussa.

Feran Lotta Lindroos löi Roihuttarien Lotta Nummikarin syöttöön. Nummikarin tolppasyötöt pysyivät hyvin lautasella.

Päivän toisessa pelissään Fera kukisti helsinkiläisen Roihuttaret 1–0 (1–0, 2–2) -lukemin.

Jokereina pelanneet Eveliina Kesti sekä Meea Lehtinen vastasivat Feran lyödyistä juoksuista. Kesti onnistui kahdesti ja Lehtinen kerran. Kotipesään ehtivät Aino Tanhua, Ilona Hakoniemi ja Julia Ruoho.

Viime kauden tyyliin porilaisosaamista nähtiin myös Roihuttarien vahvuudessa. Joukkueen lukkari, Pesäkarhujen kasvatti Lotta Nummikari piti tolppasyötöillään Feraa otteessaan ja löi yhden juoksun.

”Päivä oli hyvä, ja vaikka kahta voittoa tavoiteltiin, niin yleisilmeeseen voi olla tyytyväinen. Myös pelilliset ja taktiset asiat onnistuivat sovitusti. On hyvä, että pystymme myös pelin sisällä kehittymään, ja tästä on hyvä jatkaa kohti kesää, Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen totesi seuran Instagram-tilillä.

Manse PP voitti toisessa ottelussaan Roihuttaret, joten sen matka jatkuu Tampereella 19.–20. maaliskuuta pelattavaan lopputurnaukseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut