SK seurasi: Finlandia päätti tunteikkaan stadiontapahtuman

Satakunnan Kansa seurasi olympiasankareiden paluuta koko päivän ajaan.

21.2. 10:04 | Päivitetty 21.2. 19:28

Lennon oli tarkoitus lähteä Pekingistä aikataulun mukaisesti kello 5.35 Suomen aikaa ja saapua Helsinki-Vantaan lentokentälle kello 14.30.

Lähtö viivästyi kuitenkin merkittävästi, sillä kone pääsi matkaan vasta noin kello kahdeksalta Suomen aikaa. Tällä hetkellä arvio on, että kone laskeutuu Helsinki-Vantaalle kello 15.47.

Leijonille on tarkoitus järjestää kansanjuhla Helsingin Olympiastadionilla kello 19, mutta aikataulu voi käydä lentoviivästyksen myötä kireäksi. Matka-aika Pekingistä Helsinkiin on vajaat yhdeksän tuntia, joten siirtymä Seutulasta Olympiastadionille menee tiukaksi.

Suomen olympiajoukkueen paluulennolla ovat urheilijoista mukana myös maastohiihtäjät Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo, Anne Kyllönen, Perttu Hyvärinen ja Remi Lindholm, ampumahiihtäjät Mari Eder ja Tero Seppälä sekä freeski-laskija Jon Sallinen.

Lisäksi Suomeen palaavat samalla lennolla olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori, olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen ja olympiajoukkueen johtaja Mika Lehtimäki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut