Salibandyliitto joutui hankalaan paikkaan Karhujen sunnuntain koronatartuntojen kanssa – ”Vaikein tapaus, mitä on eteen tullut”

Jos sunnuntain koronatartunnat olisivat olleet tiedossa jo lauantaina, ottelu olisi todennäköisesti siirretty. Nyt se pelattiin, eikä voittajia yhtälössä suuremmin ole.

Karhujen P18-joukkueen valmennuspäällikkö Mikko Lehti oli tilanteessa lähes mahdottoman edessä. Siinä vaiheessa, kun LASB oli jo saapunut Poriin, hän ilmoitti Salibandyliitolle, että peli voidaan pelataan, vaikka pelaajia joukkueessa oli ainastaan yhdeksän.

30.1.2022 20:00

Pori

Salibandyliitolle Karhujen ja LASB:n B-poikien ottelun pelaaminen oli erittäin vaikea ratkaistava. Spekuloitavaa jää myös tulevaisuuteen. Mietittävänä oli poikkeuksellisen paljon eri asioita ja uutta tietoa tuli tasaisesti.

Karhut lähestyi lauantaina ensin LASB:n joukkuetta tiedolla, että korona on nyt seurassa päällä vähän isommin. Silloin tiedossa oli, että tartunnan saaneita tai karanteenissa olevia olivat kaikki B-poikien joukkueen valmentajat, huoltajat ja joukkueenjohtaja. Pelaajista molemmat maalivahdit ja seitsemän kenttäpelaajaa olivat samassa tilanteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut