Markkasen edustamalle Clevelandille voitto San Antoniosta, suomalainen pussitti kahdeksan pistettä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Markkasen edustamalle Clevelandille voitto San Antoniosta, suomalainen pussitti kahdeksan pistettä

Voitto oli Clevelandille nyt kolmas putkeen vieraissa.

San Antonio Spursin Keita Bates-Diop (3) pyrki pisteisiin, ja Cleveland Cavaliersin Isaac Okoro (35) puolusti ensimmäisen puolikkaan aikana.

15.1. 8:41

San Antonio/Helsinki

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers on vienyt voiton San Antonio Spursista. Voitto irtosi pistein 114–109.

Avauskokoonpanossa ollut Markkanen teki pelissä kahdeksan pistettä ja otti kuusi levypalloa. Hän yritti kolmen pisteen arvoista heittoa kerran muttei onnistunut siinä. Markkasen pelitilanneheittojen onnistumisprosentti oli 80. Suomalaista nähtiin parketilla yli 33 minuuttia.

Ottelun tehokkain oli Cavaliersin Darius Garland, joka teki 32 pistettä. Eniten levypalloja otti Clevelandin Jarrett Allen, jolle kirjattiin 16 levypalloa.

Voitto oli Clevelandille nyt kolmas putkeen vieraissa. Cavaliers on tällä kaudella voittanut 25 peliä ja hävinnyt 18 ottelua. Joukkue on 43 pelin jälkeen itäisessä konferenssissa kuudennella sijalla. Konferenssin kärkeä pitää Markkasen entinen joukkue Chicago Bulls.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut