Olympialaisiin nimetyt Matthias Versluis ja Juulia Turkkila eivät luistele EM-jäällä – Turkkilan koronatulos yhä positiivinen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Olympialaisiin nimetyt Matthias Versluis ja Juulia Turkkila eivät luistele EM-jäällä – Turkkilan koronatulos yhä positiivinen

Matthias Versluis ja Juulia Turkkila osallistuivat taitoluistelun SM-kisoihin Porin Isomäki-areenalla joulukuussa.

13.1. 14:32

Tallinna

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis joutuvat vetäytymään taitoluistelun EM-kisoista Turkkilan sairastaman koronaviruksen takia. Jäätanssin rytmitanssi on Tallinnan EM-kisoissa perjantaina ja vapaatanssi lauantaina.

Taitoluisteluliiton mukaan Turkkila sairasti lieväoireisen koronataudin joulukuun lopussa, mutta hänen PCR-testinsä näyttää edelleen positiivista. Kansainvälisen luisteluliiton ISU:n sääntöjen mukaan kilpailuun voi osallistua vain negatiivisen PCR-testituloksen kanssa.

”Olen iloinen, että olen päässyt jo takaisin treeneihin. Tunnen oloni hyvävointiseksi ja terveeksi. Kolme rokotusta lievitti varmasti oireita ja mahdollisti nopean paluun arkeen”, Turkkila sanoi Taitoluisteluliiton tiedotteessa ja kertoi katseiden kääntyneen jo Pekingin olympialaisiin, joihin heidät on nimetty.

EM-kisojen varaluistelijoiksi nimetyt Yuka Orihara ja Juho Pirinen ovat puolestaan toipumassa koronaviruksesta, joten Suomella ei ole Tallinnassa edustusta jäätanssissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut