Planican maailmancupin kisoille ei löytynyt korvaajaa – suomalaishiihtäjien olympianäytöt annettu - Urheilu - Satakunnan Kansa

Planican maailmancupin kisoille ei löytynyt korvaajaa – suomalaishiihtäjien olympianäytöt annettu

12.1. 13:16

Planica

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ilmoitti keskiviikkona, ettei perutulle Planican maailmancupin viikonlopulle löydetty korvaavaa järjestäjää. Päätöksen myötä suomalaishiihtäjien näytöt Pekingin olympialaisiin on annettu.

Suomen 13 maastohiihtäjän olympiakiintiöstä on täyttämättä yksi miesten ja yksi naisten edustuspaikka. Paikat täytetään viimeistään 24. tammikuuta.

Hiihdon olympiajoukkueeseen nimettiin tiistaina Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen ja Joni Mäki. Aiemmin ryhmään oli valittu Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Iivo Niskanen ja Lauri Vuorinen.

Slovenian Planicassa oli tarkoitus hiihtää perinteisen sprintit ja yhdistelmäkilpailut. Tapahtuma peruttiin koronan takia.

Jäljellä olevaa edustuspaikkaa tavoittelevat miehissä Remi Lindholm, Markus Vuorela sekä Lauri Lepistö ja naisissa Jasmin Kähärä, Riitta-Liisa Roponen, Vilma Nissinen sekä Eveliina Piippo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut