Karhut vahvistuu uudella maalivahdilla – Oilers-peli siirtyy espoolaisten koronatartuntojen takia - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhut vahvistuu uudella maalivahdilla – Oilers-peli siirtyy espoolaisten koronatartuntojen takia

18-vuotias Patrik Suonpää pääsee vartioimaan Karhujen edustusjoukkueen maalia.

Espoon Oilersin maajoukkuehyökkääjä Rasmus Kainulainen väläytteli taitojaan Porin urheilutalossa marraskuussa.

12.1. 12:26

Karhujen kokenut maalivahtikaksikko Arvid Vonk ja Tomi Bergendahl saa seuraa 18-vuotiaasta Patrik Suonpäästä, joka on solminut pelaajasopimuksen edustusjoukkueen kanssa.

Suonpää, joka on NTK Nakkilan kasvatti, liittyy Karhujen vahvuuteen heti ja vartioi porilaisten maalia ainakin kauden 2022–23 loppuun saakka. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2023–24.

Suonpää on torjunut tällä kaudella alle 21-vuotiaiden SM-sarjassa Karhujen maalilla ja ollut kahdesti myös F-liiga-joukkueen mukana varamaalivahtina, mutta pääsarjadebyytti on vielä tekemättä.

”Patrik on ollut loistavalla asenteella mukana edustusjoukkueen treeneissä aina tarvittaessa. Myös koppi tarttuu mukavasti, joten nuorella miehellä on varmasti valoisa tulevaisuus lajin parissa”, Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund arvioi seuran tiedotteessa.

Kyseessä on Karhujen ensimmäinen pelaajasopimus ensi kauden osalta, mutta nähtäväksi jää, pelaako porilaisjoukkue silloin vielä F-liigassa vai Divarissa.

Vielä perjantaina Suonpäätä ei ainakaan kuitenkaan nähdä Karhujen maalilla, koska porilaisten peli Espoon Oilersia vastaan jouduttiin siirtämään kotijoukkue Oilersin koronavirustartuntojen takia.

Karhuille se saattoi tietyllä tavalla olla onni onnettomuudessa, koska joukkueella oli alun perin kahden vieraspelin viikonloppu. Nyt ainoa peli on Oulussa, jossa Karhut kohtaa OLS:n sunnuntaina alkuillasta.

F-liiga kertoo, että Oilers–Karhut-ottelun uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut