Ulvilan Pesä-Veikot ja Pesäsudet ryhtyvät laajamittaiseen seurayhteistyöhön: ”Satakunnan alueella on äärimmäisen tärkeää toimia yhteistyössä” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ulvilan Pesä-Veikot ja Pesäsudet ryhtyvät laajamittaiseen seurayhteistyöhön: ”Satakunnan alueella on äärimmäisen tärkeää toimia yhteistyössä”

Yhtenä isona tavoitteena on nostaa UPV:n edustusjoukkue Ykköspesikseen ja Pesäsudet Suomensarjaan.

Ulvilan Pesä-Veikot ry:n puheenjohtaja Jussi Väkiparta (oikealla) ja Pesäsudet ry:n puheenjohtaja Jarkko Alho allekirjoittivat yhteistyösopimuksen seurojen välillä.

10.1. 20:17

Pesäpalloseurat Ulvilan Pesä-Veikot ja Pesäsudet Säkylästä ovat sopineet laajamittaisesta seurayhteistyöstä. Sopimus koskee C-ikäisten ja B-ikäisten poikien kilpailutoimintaa.

UPV:n edustusjoukkue putosi viime kaudella Ykköspesiksestä sarjaporrasta alemmas Suomensarjaan. Pesäsusien edustusjoukkue pelaa maakuntasarjassa ja joukkueessa on pelannut pääasiassa junioripelaajia.

Yhteistyön avulla seurat kokoavat C-poikien joukkueen SM-karsintasarjaan. Ulvilassa pelataan kesällä myös nuorten Superpesistä ja Säkylässä puolestaan nuorten Ykköspesistä.

Yksi seurojen suurimmista tavoitteista on nostaa edustusjoukkueissa UPV Ykköspesikseen ja Pesäsudet Suomensarjaan.

“Meiltä on puuttunut lähialueelta nuorten lupaavien junioreiden kilpaurheilupolku. Yhteistyö tukee seuran uutta strategiaa luoda tulevaisuudessa seuran edustusjoukkueen runko paikallisista pelaajista. Satakunnan alueella on äärimmäisen tärkeää toimia yhteistyössä, jotta voimme parantaa pesäpallon tunnettavuutta ja laajentaa harrastajamääriä”, Ulvilan Pesä-Veikot ry puheenjohtaja Jussi Väkiparta sanoo.

Seurat kertovat, että yhteistyön tavoitteena on kehittää joukkueiden ja koko Satakunnan alueen pesäpallotoimintaa ja luoda alueen junioreille pelaajapolku, joka parantaa junioreiden kehittymismahdollisuuksia.

Yhteistyön uskotaan tarjoavan alueen pelaajalle paikan nimenomaan omaa taitotasoa vastaavassa kokoonpanossa.

“On mahtavaa saada aikaiseksi sopimus UPV:n kanssa. Pesäsudet on saanut muutamassa vuodessa houkuteltua toimintaansa merkittävän määrän junioreita. Tällä lähialueen yhteistyöllä saamme pesäpallon houkuttelevaksi lajiksi myös kilpailuhenkisille junioreille”, Pesäsudet ry:n puheenjohtaja Jarkko Alho kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut