”Tasainen ja kovatasoinen matsi” – Narukerä oli jo lähellä voittoa, mutta lopussa Akilles tuli tasoihin - Urheilu - Satakunnan Kansa

”Tasainen ja kovatasoinen matsi” – Narukerä oli jo lähellä voittoa, mutta lopussa Akilles tuli tasoihin

Narukerä kykeni palaamaan pisteille uudenvuodenaaton rajun JPS-tappion jälkeen.

Tuomas Antikainen (vas.) ja Joona Rajala jäivät maaleitta tiistain pelissä. Arkistokuva.

4.1. 22:26

NARUKERÄ–AKILLES 4–4 (3–1)

Pori

Kolmas kerta toden sanoi. Ensimmäisellä kerralla sääolosuhteet ja jään kunto tekivät tepposet, toisella kerralla koronatartunta vesitti ottelun.

Hyvää kannatti odottaa, sillä tiistai-iltana nähtiin intensiivistä jääpalloa ja kovaa kamppailupelaamista molempien joukkueiden osalta.

Ensimmäisellä puoliajalla erittäin sakea lumimyräkkä toi oman mausteensa otteluun. Myös tunteet kuumenivat ajoittain puolin ja toisin. Tämän porilaiset hallitsivat paremmin, ja tauolle lähdettiin 3–1-tilanteesta.

Toisen puoliskon alussa kotijoukkueelle sattui pari pientä nukahdusta, joiden ansiosta Akilles kairasi itsensä tasoihin. Lopussa Narukerällä oli ylivoiman johdosta hyvä paikka iskeä voittomaali, mutta pisteet jaettiin lopulta tasan 4–4-numeroin.

Paluun Narukerän paitaan loppukauden mittaisella sopimuksella tehnyt Jere Koivula oli tositoimissa ensimmäistä kertaa sitten viime kauden pronssiottelun. Kokeneen pelimiehen mukaan tuntuman puute näkyi.

"Noh, aika pitkä 90 minuuttia, mutta yllättävän hyvin se silti sujui", Koivula naurahti huojentuneesti.

"Siistiä oli silti pelata. Tasainen ja kovatasoinen matsi, joka olisi voinut kääntyä kummin päin vain. Harmi tietysti, kun ei ollut yleisöä paikalla", hän pohdiskeli.

Jään kunto on ollut yksi tämän talven isoista puheenaiheista Porissa. Koivulan mukaan tällä kertaa siinä ei ollut mitään valittamista, mutta huoli tulevaisuudesta on silti läsnä.

"Näillä keleillä se on hyvä, mutta pelottaa hieman, mitä sitten tapahtuu, kun pakkasasteet rupeavat nousemaan kymmenen pintaan."

"Harmillinen homma, mutta ei sitä nyt pysty sulattamaan ja tekemään uudestaan, joten näillä mennään, mitä on. Toivottavasti pystymme pelaamaan mahdollisimman paljon."

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut