St. Louis etevämpi NHL:n ulkoilmaottelussa – Montreal Canadiens keskeyttää kaiken toimintansa koronatartuntojen vuoksi - Urheilu - Satakunnan Kansa

St. Louis etevämpi NHL:n ulkoilmaottelussa – Montreal Canadiens keskeyttää kaiken toimintansa koronatartuntojen vuoksi

St. Louisin Niko Mikkola kuljetti toisessa erässä kiekkoa Minnesotan maalin takana. Puolustamassa Rem Pitlick.

2.1. 7:55

Montreal

Jääkiekon NHL:ssä Minnesota Wild taipui sunnuntaina ulkoilmaottelussa St. Louis Bluesille 4–6. Ottelu pelattiin Minneapolisissa baseball-joukkue Minnesota Twinsin stadionilla.

Ottelun ykkösnimi oli St. Louisin hyökkääjä Jordan Kyrou, joka teki tehot 2+2. Suomalaisista kaukalossa nähtiin St. Louisin Niko Mikkola ja Minnesotan Kaapo Kähkönen. Lähes 17 minuuttia pelannut Mikkola jäi ottelussa tehopisteittä. Maalivahti Kähkönen pääsi kaukaloon päätöserässä ja torjui kaikki neljä St. Louisin laukausta. St. Louisin suomalaismaalivahti Ville Husso oli kuntoutunut alavartalovammasta, mutta hän ei ollut torjuntavuorossa.

Toronto Maple Leafs kaatoi Ottawa Senatorsin 6–0. Toronton pisterohmuja olivat tehot 1+2 kerännyt puolustaja TJ Brodie ja kolme maalia syöttänyt hyökkääjä Alexander Kerfoot.

Ottawan suomalaispuolustaja Lassi Thomson sai peliaikaa runsaat 15 minuuttia. Tulokaspakki on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 12 ottelua tehoin 0+3.

Peräti 16 Montrealin pelaajaa koronaprotokollassa

Montreal Canadiens keskeyttää kaiken toimintansa ensi viikon torstaihin, 6. tammikuuta asti. Syynä ovat lukuisat koronavirustartunnat.

Peräti 16 joukkueen pelaajaa oli poissa lauantai-illan ottelusta Florida Panthersia vastaan, koska heidät oli asetettu koronaprotokollaan. Se tarkoittaa, että pelaajat olivat joko saanet koronavirustartunnan tai altistuneet sille.

Joukkueen suomalaispelaajista ottelusta olivat sivussa Joel Armia ja Artturi Lehkonen, mutta Sami Niku ja Jesse Ylönen olivat kaukalossa.

Montrealilta on peruttu ainakin neljä seuraavaa kotiottelua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut