SVT: Kaksi joukkuetta heitettiin ulos nuorten MM-kilpailujen paluulennolta - Urheilu - Satakunnan Kansa

SVT: Kaksi joukkuetta heitettiin ulos nuorten MM-kilpailujen paluulennolta – olivat juovuksissa, polttivat tupakkaa ja kieltäytyivät kasvomaskeista

1.1. 11:30

Calgary

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kilpailujen keskeyttämisestä seurasi paluulentojen uudelleenjärjestely ja kiharaiset paluukuviot Kanadasta Eurooppaan, mutta tämä ei riittänyt Tshekin ja Venäjän joukkueille.

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n mukaan Tshekin ja Venäjän joukkueet heitettiin ulos paluulennolta, koska osa pelaajista oli juovuksissa, poltti tupakkaa ja kieltäytyi kasvomaskien käyttämisestä. Kanadassa pitää käyttää kasvomaskia julkisilla paikoilla.

Myös Suomen joukkue on lennolla Kanadan Calgarystä Saksan Frankfurtiin. Nuorten Leijonien odotetaan jatkavan Frankfurtista Helsinkiin vielä tänään, mutta Tshekin ja Venäjän joukkueiden töppäilyn myötä lento Calgarystä Frankfurtiin viivästyi ja on epäselvää, ehtiikö Suomen joukkue jatkolennolle.

Nuorten MM-kilpailut alkoivat Kanadan Edmontonissa ja Red Deerissä tapaninpäivänä, mutta keskeytettiin jo keskiviikkona lukuisten koronavirustartuntojen takia. Suomi voitti molemmat ottelunsa, jotka maajoukkue ehti pelaamaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut