Satakunnassa ensi vuonna 24 totoravipäivää - Urheilu - Satakunnan Kansa

Satakunnassa ensi vuonna 24 totoravipäivää

28.12.2021 13:15

Ensi vuoden ravikilpailukalenterin mukaan Porissa ravataan 21 ja Kokemäellä kolme totoravipäivää. Lukumäärissä ei ole muutoksia tähän vuoteen.

Porin ravikausi alkaa sunnuntairaveilla 2. tammikuuta. Perinteiset Kultaloimiravit kilpaillaan lauantaina 9. huhtikuuta ja St. Leger-ravit lauantaina 22. lokakuuta.

Kultaloimen ja St. Legerin lisäksi Porissa ravataan Toto75-ravit lauantaina 5. helmikuuta. Lisäksi Porissa on Toto65-ravit keskiviikkona 4. toukokuuta.

Kokemäellä kilpaillaan totoravien merkeissä tämän vuoden tapaan kolme kertaa. Kokemäen ravipäivät ovat lauantaina 14. toukokuuta sekä kaksipäiväiset juhannusravit.

Koko maassa totoravipäiviä on 475, missä on yksi lisäys päättyvään vuoteen.

Alku- ja loppuvuoden kalenterissa jatkavat tutut Magic Monday- sekä Superlauantai-ravit. Ravivuoden päätapahtuma kuninkuusravit kilpaillaan Forssassa heinäkuun lopulla.

Kesän suurtapahtumat ajetaan tutuilla paikoilla.

Yksi kilpailukalenterin mielenkiintoisimmista uudistuksista liittyy Kasvattajakruunu-lähtöihin. 3- ja 4-vuotisikäluokkien kaikki kahdeksan välierälähtöä ajetaan 19. marraskuuta Seinäjoella ja kaikki neljä finaalia viikkoa myöhemmin Turussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut