Cleveland murskasi Toronton, Markkanen upotti 20 pistettä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Cleveland murskasi Toronton, Markkanen upotti 20 pistettä

Cleveland voitti ottelun 45 pisteellä 144–99.

Toronto Raptorsin Dalano Banton pyrkii ohi Clevelandin Lauri Markkasesta.

27.12.2021 7:27

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers murskasi vuoden 2019 mestarijoukkue Toronto Raptorsin. Cleveland voitti ottelun 45 pisteellä 144–99 (35–34, 37–21, 46–23, 26–21).

Cleveland johti ottelua ensimmäisen neljänneksen jälkeen pisteellä ja kasvatti toisella neljänneksellä johtonsa 17 pisteeseen. Lopullisesti Cleveland pudotti Toronton kyydistä kolmannella neljänneksellä, jossa Cleveland heitti peräti 46 pistettä, 23 enemmän kuin Toronto. Päätösneljänneksen Cleveland vei vielä viiden pisteen erolla.

Kyseessä oli Clevelandin kuluvan kauden suurin voittomarginaali. Torontolle tappio oli myös kuluvan kauden suurin. Se ei ollut ennen tätä kohtaamista hävinnyt tällä kaudella yli 17 pisteellä otteluitaan.

Markkanen joukkueensa kolmanneksi tehokkain

Markkanen heitti ottelussa 20 pistettä ollen joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja 22 pistettä pussittaneiden Kevin Loven ja Darius Garlandin jälkeen. Markkanen sai ottelussa peliaikaa hieman yli 22 minuuttia, kahmi seitsemän levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön.

”Pelaamme kovaa ja epäitsekästä koripalloa. Kun saimme tarvitsemamme energian, tulvaportit vain aukesivat”, Markkanen kommentoi ottelun jälkeen ESPN:n mukaan ja viittasi joukkueen hurjaan menoon.

Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff oli solminut joulupyhinä pitkän jatkosopimuksen seuran kanssa. ESPN:n mukaan Bickerstaffin sopimus ulottuu kauden 2026–27 loppuun asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut