FC Jazzille jatkosopimuksia: ”Hän kotiutui uudelle pelipaikalle todella hyvin” - Urheilu - Satakunnan Kansa

FC Jazzille jatkosopimuksia: ”Hän kotiutui uudelle pelipaikalle todella hyvin”

Joel Lehtonen ja Aleksi Ikonen pelaavat FC Jazzissa myös ensi kaudella.

Joel Lehtonen jatkaa kasvattajaseurassaan.

23.12.2021 18:27

Yksi viime kauden urakoijista jatkaa FC Jazzin riveissä. Porilaisjoukkue viihtyi Kakkosen kärkikahinoissa lähes kauden loppuun asti, ja Joel Lehtonen, 22, oli yksi Jazzin avainpelaajista.

Jazz-kasvatti solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen.

”Olen tosi iloinen sopimuksesta ja luottamuksesta, jonka eteen tulen tekemään töitä ja antamaan kaikkeni taas kentällä. Ensimmäisenä tavoitteena on tietenkin auttaa peliesityksillä joukkuetta meille asetettuihin tavoitteisiin. Henkilökohtaiset tavoitteet tulee aina sen jälkeen. Niihin kuuluvat kehittyminen mahdollisimman paljon omalla pelipaikalla, saada fysiikka kehitettyä huippuunsa sekä saada roolia”, Lehtonen toteaa seuran tiedotteessa.

Lehtosen pelipaikka vaihtui laitapelaajasta laitapuolustajaksi.

”Hän kotiutui uudelle pelipaikalle todella hyvin. Hän jaksoi hyvin laidaltaan tukea hyökkäyksiä joka pelissä ja kehittyi kauden aikana tärkeäksi pelaajaksi joukkueelle”, päävalmentaja Jani Uotinen sanoo.

27-vuotias Aleksi Ikonen jatkaa porilaisjoukkueessa yksivuotisella sopimuksella. Ikonen pääsee kohti uutta ehjän harjoituskauden jälkeen.

”Edellinen kesä meni sumusaarilla seuraa etsiessä, joten pelejä ei montaa kertynyt ja treenirytmi oli todella rikkonaista. Se näkyi kyllä koko kauden ajan omassa tekemisessä, kun vasta kauden vikoissa peleissä alkoi päästä omalle tasolle”, Ikonen kommentoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut